Aperitiv de oua in gelatina cu somon afumat

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 1 litru gelatina instant;
  • - 10 oua;
  • - 50 grame icre de somon;
  • - 1 legatura mica de marar;
  • - 2-3 felii de somon afumat.

Mod de preparare

Gelatina se prepara conform indicatiilor, se lasa sa se raceasca, dar sa nu se lege. Ouale se fac ochiuri, in apa,in ulei sau intr-o tigaie antiaderenta, iar dupa ce le scoatem cu forma le facem rotunde marginile.

In 10 castronase se toarna cate putina gelatina, care se pune la rece sa se lege, dupa care se aseaza in fiecare castronel cateva bobite de icre de somon intinse pe toata suprafata, se presara marar tocat marunt, deasupra se pune usor oul, iar de jur imprejur suvite de somon afumat. Se acopera usor cu restul de gelatina si se da la rece.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie

Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie

Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...

Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Gogosari in sos de mustar

Gogosari in sos de mustar

Reteta de gogosari in sos de mustar. Cum prepari gogosari in sos de mustar reteta delicioasa.

Gogosari in sos de mustar
Papricas cu pui de tara si galuste

Papricas cu pui de tara si galuste

Papricas cu pui de tara si galuste
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise