autor:

zana b.

» » Cocktailuri si lichioruri

Aperitiv de portocale

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 iunie 2009

Ingrediente
1 kg portocale,1 l alcool rafinat(45 grade),850g zahar,1/4 baton de vanilie

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

1 vot

Mod de preparare

Portocalele se spala , se taie rondele subtiri si se pun intr-un borcan,impreuna cu alcoolulsi vanilia taiata bucatele.Se inchide ermetic borcanul si se tine in camara 25-30 zile.Se pune apoi zaharul,se amesteca de cateva ori si se mai lasa 2-3 zile,amestecand zilnic ,ptr. a se topi zaharul.Se strecoara printr-un tifon dublu umezit,si se toarna in sticle inchise ermetic.
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv de portocale" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Cocktailuri si lichioruri
GAZPACHO

GAZPACHO

Intr-un castron se adauga rosiile si ceapa taiate in bucati potrivite, usturoiul, otetul, sarea si

13 voturi    13 comentarii
15 min
Cocktailuri si lichioruri
Limonada

Limonada

Se combina apa, zeama de lamiie si zaharul si se amesteca pina ce acesta din urma se deizolva. Se

6 voturi    4 comentarii
10 min
Cocktailuri si lichioruri

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 37 %
269.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 kg portocale,1 l alcool rafinat(45 grade),850g zahar,1/4 baton de vanilie

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Cocktailuri si lichioruri

Cum se prepară vișinata  cu migdale Cum se prepară vișinata cu migdale

Se spala visinile,se curata,se rup coditele si apoi le punem intr-o damigeana de 6 litri.Adaugam 1 kg de zahar si le lasam 7 zile sa

21 voturi    8 comentarii
45 min
Cocktailuri si lichioruri
Cum se prepară vișinata Cum se prepară vișinata

Visinele coapte,sanatoase se spala,se curata de frunzulite si codite si se lasa la zvantat.Cand sunt zvantate bine se toarna cu mare

32 voturi    16 comentarii
1h
Cocktailuri si lichioruri
Socată reţeta bunicii