autor:

Fara foto

» » Aperitive

Aperitiv delicios cu limba de vita

Autor: GAITANARU DANIELA (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 11 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: GAITANARU DANIELA (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 11 martie 2009

Ingrediente
1 limba de vita, 2 morcovi, 1 telina, 2 radacini patrunjel, 1 radacina pastarnac, 3 cepe, sare, pentru maioneza:, 2 galbenusuri de ou ( unul fiert si unul crud), 1 lingurita mustar, 350 ml ulei, lamaie, samntana 12% grasime, 3-4 catei usturoi, pentru asamblare: 1 borcan de sfecla rondele la otet

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Se opareste limba prin scufundare in apa clocotita acoperindu-se cu capac, timp de 5 minute.
Se scoate din apa clocotita si se curata de piele
Se pune la fiert in oala de fierbere sub presiune, cu toate legumele si sarea, timp de o ora.
Se scoate, se raceste si se taie felide 2 cmm grosime.
Asamblarea:
pe un platou se aseaza alternativ limba taia cu rondelele de sfecla.
Pe deasupra se toarna maioneza preparata din ingredientele mentionate mai sus.
Pofta buna la acest aperitiv deosebit de gustos si hranitor !
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv delicios cu limba de vita" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Covridog (crenvursti in aluat)

Covridog (crenvursti in aluat)

Mai intai ne ocupam de drojdie, pe care o frecam impreuna cu zaharul, folosind o lingura de lemn,

3 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Drob cu ficat de pui

Drob cu ficat de pui

Ficatul se spala bine in apa rece ,se curata de impuritati,se pune pe urma la fiert in apa clocotita

26 voturi    4 comentarii
2h
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Liliana Popescu , 02 mai 2015

    SUPER!!

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 1 limba de vita
  • 2 morcovi
  • 1 telina
  • 2 radacini patrunjel
  • 1 radacina pastarnac
  • 3 cepe
  • sare
  • pentru maioneza:
  • 2 galbenusuri de ou ( unul fiert si unul crud)
  • 1 lingurita mustar
  • 350 ml ulei
  • lamaie
  • samntana 12% grasime
  • 3-4 catei usturoi
  • pentru asamblare: 1 borcan de sfecla rondele la otet

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
drob de miel