Ingrediente
1 limba de vita, 2 morcovi, 1 telina, 2 radacini patrunjel, 1 radacina pastarnac, 3 cepe, sare, pentru maioneza:, 2 galbenusuri de ou ( unul fiert si unul crud), 1 lingurita mustar, 350 ml ulei, lamaie, samntana 12% grasime, 3-4 catei usturoi, pentru asamblare: 1 borcan de sfecla rondele la otet
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
1 vot
Mod de preparare
Se scoate din apa clocotita si se curata de piele
Se pune la fiert in oala de fierbere sub presiune, cu toate legumele si sarea, timp de o ora.
Se scoate, se raceste si se taie felide 2 cmm grosime.
Asamblarea:
pe un platou se aseaza alternativ limba taia cu rondelele de sfecla.
Pe deasupra se toarna maioneza preparata din ingredientele mentionate mai sus.
Pofta buna la acest aperitiv deosebit de gustos si hranitor !
Liliana Popescu , 02 mai 2015
SUPER!!