autor:

» » Aperitive

Aperitiv delicios cu limba de vita

Autor: GAITANARU DANIELA (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 11 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: GAITANARU DANIELA (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 11 martie 2009

Ingrediente
1 limba de vita, 2 morcovi, 1 telina, 2 radacini patrunjel, 1 radacina pastarnac, 3 cepe, sare, pentru maioneza:, 2 galbenusuri de ou ( unul fiert si unul crud), 1 lingurita mustar, 350 ml ulei, lamaie, samntana 12% grasime, 3-4 catei usturoi, pentru asamblare: 1 borcan de sfecla rondele la otet

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Se opareste limba prin scufundare in apa clocotita acoperindu-se cu capac, timp de 5 minute.
Se scoate din apa clocotita si se curata de piele
Se pune la fiert in oala de fierbere sub presiune, cu toate legumele si sarea, timp de o ora.
Se scoate, se raceste si se taie felide 2 cmm grosime.
Asamblarea:
pe un platou se aseaza alternativ limba taia cu rondelele de sfecla.
Pe deasupra se toarna maioneza preparata din ingredientele mentionate mai sus.
Pofta buna la acest aperitiv deosebit de gustos si hranitor !
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv delicios cu limba de vita" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Piftie de ciolan afumat

Piftie de ciolan afumat

Se curata bine ciolanul (daca e nevoie il parliti putin la aragaz) si il radeti cu un cutit, spalati-l

47 voturi    9 comentarii
2h 30 min
Aperitive cu carne
Drob de pui

Drob de pui

Se pun la fiert pipotele, inimile și ficățeii spălați și curățați bine, cu puțină sare.

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • Liliana Popescu , 02 mai 2015

    SUPER!!

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 1 limba de vita
  • 2 morcovi
  • 1 telina
  • 2 radacini patrunjel
  • 1 radacina pastarnac
  • 3 cepe
  • sare
  • pentru maioneza:
  • 2 galbenusuri de ou ( unul fiert si unul crud)
  • 1 lingurita mustar
  • 350 ml ulei
  • lamaie
  • samntana 12% grasime
  • 3-4 catei usturoi
  • pentru asamblare: 1 borcan de sfecla rondele la otet

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat) Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta unui aluat pentru placinte:

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
MELCI CU CARNE TOCATA