Aperitiv delicios cu limba de vita

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 limba de vita
  • 2 morcovi
  • 1 telina
  • 2 radacini patrunjel
  • 1 radacina pastarnac
  • 3 cepe
  • sare
  • pentru maioneza:
  • 2 galbenusuri de ou ( unul fiert si unul crud)
  • 1 lingurita mustar
  • 350 ml ulei
  • lamaie
  • samntana 12% grasime
  • 3-4 catei usturoi
  • pentru asamblare: 1 borcan de sfecla rondele la otet

Mod de preparare

Se opareste limba prin scufundare in apa clocotita acoperindu-se cu capac, timp de 5 minute.

Se scoate din apa clocotita si se curata de piele

Se pune la fiert in oala de fierbere sub presiune, cu toate legumele si sarea, timp de o ora.

Se scoate, se raceste si se taie felide 2 cmm grosime.

Asamblarea:

pe un platou se aseaza alternativ limba taia cu rondelele de sfecla.

Pe deasupra se toarna maioneza preparata din ingredientele mentionate mai sus.

Pofta buna la acest aperitiv deosebit de gustos si hranitor !

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu foi de napolitana

Prajitura cu foi de napolitana

Reteta de prajitura cu foi de napolitana. Cum prepari prajitura cu foi de napolitana reteta simpla, rapida, fara coacere.

Prajitura cu foi de napolitana
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare
Musaca de toamna

Musaca de toamna

Se indeparteaza cotorul la vinete, se spala, se sterg si se taie pe lung, in feliii groase de 1 cm.

Musaca de toamna
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor