autor:

zana b.

» » Aperitive

Aperitiv din cascaval cu frisca

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 iunie 2009

Ingrediente
250g faina,150g unt, sunca,3 oua,300g frisca, cascaval,sare,piper,6 linguri apa

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Din faina ,unt si sare se pregateste un aluat.Se impatureste aluatul intr-o folie de aluminiu si se da la frigider 2 ore.Se unge o tava cu unt,se tapeteaza cu faina si se intinde aluatul in tava inclusiv si pe marginile ei.Aluatul se inteapa cu furculita de cateva ori.Feliile de sunca se pun peste aluat.Ouale se bat cu frisca si piperul.Se inglobeaza cascavalul ras si se toarna amestecul deasupra feliilor de sunca.La final se acopera cu aluatul de pe margine incat sa acopere totul.Se da la cuptor cca 30-35 minute.Se serveste calda sau rece ,alaturi de un pahar iaurt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv din cascaval cu frisca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Turte cu branza fondue

Turte cu branza fondue

Apa o punem intr-un ibric si o asezam pe foc pana devine calduta. Turnam faina cernuta intr-un bol. Drojdia

7 voturi    3 comentarii
1h
Aperitive cu brinza
Pateuri cu branza

Pateuri cu branza

Preparare: intindem foaia si o taiem in fasii(vezi foto). Pregatim umplutura: branza faramitata

30 voturi    14 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 250g faina,150g unt, sunca,3 oua,300g frisca, cascaval,sare,piper,6 linguri apa

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Pateuri cu branza vegana si masline verzi Pateuri cu branza vegana si masline verzi

Intai pregatim umplutura- dam pe razatoare branza si amestecam cu maslinele taiate si cu zaatar si amestecam bine. Intindem o foaie

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Batoane de porumb cu branza Batoane de porumb cu branza

Se strecoara porumbul si se amesteca cu ouale, uleiul, branza si restul ingredientelor in afara de pesmet. Se amesteca bine pana se

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive cu brinza
Quiche cu spanac