Se taie fisii subtiri dovlecelul
si se prajeste la foc moderat pana devine un pic ruman
apoi se pune sa se scurga de ulei
se prajeste rosia
taiata rondele
pana i-si schimba culoarea .
Punem dovlecelul pe o scandura si il presaram cu sare dupa gust, dar nu exagerat , luam o rondela de rosie scoatem de pe ea coaja si o punem pe dovlecel
rulam dovlecelul si il punem pe o farfurie. Dupa aceasta facem sosul din usturoiul pisat
apa+otet+ulei+2 picaturi de miere+patrunjel taiat marunt si stropim dovleceii cu aceasta compozitie . Acest aperitiv este foarte gustos si se serveste la mese festive precum si la o pofta de fiecare zi.
Pofta mare !

Prepara reteta clasica de prajitura Albinita, cu foi fragede cu miere, crema gustoasa de gris si gem acrisor. Simpla,...
Prajitura Albinita cu foi cu miere si crema de gris – reteta clasica, simpla si delicioasa
Se curata de coaja feliile de dovleac placintar, cartoful la fel, se spala si gutuia si se dau prin razatoarea mica.
Supa crema de dovleac, cu gutuie si jambon
Pulpele de pui, spalate si zvantate, se subtiaza uniform.
Rulouri din pulpe de pui umplute cu patrunjel
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii