autor:

Varadi Silvia

» » Aperitive

APERITIV DIN ROSII PENTRU MICUL DEJUN

Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 august 2009

Ingrediente
Pentru 4 portii, , 4 rosii carnoase si rotunde, 4 oua, sare si piper dupa gust, busuioc proaspat tocat(cateva frunze), cateva fire oregano prospat tocat, cateva fire de patrunjel proaspat tocat, 4 lingurite cascaval ras

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

4 voturi

Mod de preparare

De la fiecare rosie se taie cu atentie capacelul.Se scoate miezul cu o lingurita,scobind cu grija sa nu le rupem.Se condimenteaza cu sare si piper in interior dupa gust,si se lasa cu gura in jos pentru 5 minute,sa se scurga surplusul se zeama.Se incinge cuptorul la 180gC.
Apoi in fiecare rosie se sparge cate un ou.Rosiile astfel umplute se aseaza intr-o tava de yena si se dau la cuptor pentru 15 minute,se scot si se adauga pe fiecare rosie cate o ligurita de cascaval ras si se acopera cu capacelul(puteti folosi orice fel de branza va place),se mai dau la cuptor pentru 5 minute sa se topeasca cascavalul.Se servesc cu verdeata proaspat tocata pe deasupra.Folositi orice va place,inclusiv frunze de ceapa verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "APERITIV DIN ROSII PENTRU MICUL DEJUN" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Cascaval pane cu sunculita

Cascaval pane cu sunculita

Cascavalul se taie in felii de cca.1 cm, se inveleste in sunculita taiata foarte subtire, dupa care

1 vot    1 comentariu
30 min
Aperitive cu oua
Tort Aperitiv (Anna Olson)

Tort Aperitiv (Anna Olson)

Salata de pui: Crema de branza se omogenizeaza cu maioneza Se adauga nuca pisata (a mea a fost

4 voturi    1 comentariu
1h 45 min
Aperitive cu oua

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • mihaela cecilia

    mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 25 mai 2010

    Delicios!

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 24 mai 2010

    Foarte buna!

  • Fara foto

    maria mihalache , 24 mai 2010

    Foarte apetisanta!

    • Fara foto

      mariana , 06 septembrie 2009

      Pare a fi o reteta foarte buna. O sa o pregatesc chiar in aceasta dimineata.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 18 august 2009

      Arata grozav...

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 11 august 2009

      Foarte ingenioasa si cred ca si foarte gustoasa reteta ta draga Silvi0ara,trebuie testata.Felicitari.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

4 voturi

Ingrediente

  • Pentru 4 portii
  • 4 rosii carnoase si rotunde
  • 4 oua
  • sare si piper dupa gust
  • busuioc proaspat tocat(cateva frunze)
  • cateva fire oregano prospat tocat
  • cateva fire de patrunjel proaspat tocat
  • 4 lingurite cascaval ras

Raporteaza reteta

Retete
de Varadi Silvia
CANNELLONI CU CARENE DE VITA

CANNELLONI CU CARENE DE VITA

Intr-o cratita se pune untul cu uleiul,se toaca ceapa marunt si se pune la calit cateva minute sa

4 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Paste si pizza
ALBINITA

ALBINITA

Foi:intr-o cratita se pune zaharul si se amesteca cu oul,apoi se pune la foc mic si se adauga laptele

19 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
CIORBA RADAUTEANA

CIORBA RADAUTEANA

Se spala puiul si se pune intr-o oala de 3l cu apa si se pune la foc,dupa ce se ia spuma se adauga

32 voturi    8 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe

mihaela cecilia (Chef de cuisine)

Delicios!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Tarta morarului Tarta morarului

Se prepara un blat din ingredientele mentionate, apoi se intinde intr-o folie de plastic, cu un sucitor, in foaie de 0,5 cm grosime,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Placinta cu ciuperci in aluat fraged Placinta cu ciuperci in aluat fraged

Se pune o foaie de aluat in vas, iar in interior se pun toate legumele pe rand asezate, se toaarna compozitia de oua cu iaurt. Se coace

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Snitele din soia