Portocalele se spala, se taie in 4 si se pun la macerat o saptamana (de preferat intr-un vas care se poate inchide ermetic) cu vinul, scortisoara si cuisoarele, timp in care, zilnic se amesteca continutul, fara a deschide vasul;
Dupa macerare, lichidul rezultat se fitreaza in alt vas, la fel care se inchide ermetic, se adauga zaharul si alcoolul, si se mai lasa 10 zile, timp in care la cateva zile se amesteca continutul.
Dupa 10 zile se pune in sticle si se poate consuma ca bautura aperitiv.
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Incearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaReteta de salata greceasca. Salata greceasca reteta traditionala. Salata de vara cu rosii, castraveti, ardei, ceapa rosie,...
Salata greceascaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii