-din faina, apa, sare se prepara un aluat consistent,care se intinde in foaie;
-din foaie se decupeaza cu o forma rotunde, rondele;
-din branza, menta, oua, zahar,se formeaza o compozitie cu care se umple jumatate dintr-o rondea, cealalta jumatate se pliaza in doua,iar marginile se lipesc cu o furculita sau prin presare cu degetele;
-se pune uleiul la incins, iar rondelele astfel preparate se prajesc, la foc potrivit;
-se scot pe un servet absorbant,dupa ce se scurge uleiul se pun pe platou si se pudreaza cu zahar.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii