-din faina, apa, sare se prepara un aluat consistent,care se intinde in foaie;
-din foaie se decupeaza cu o forma rotunde, rondele;
-din branza, menta, oua, zahar,se formeaza o compozitie cu care se umple jumatate dintr-o rondea, cealalta jumatate se pliaza in doua,iar marginile se lipesc cu o furculita sau prin presare cu degetele;
-se pune uleiul la incins, iar rondelele astfel preparate se prajesc, la foc potrivit;
-se scot pe un servet absorbant,dupa ce se scurge uleiul se pun pe platou si se pudreaza cu zahar.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii