autor:

Fara foto

» » , Aperitive, Aperitive

Aperitiv in foi de napolitane

Autor: suteanu gabriela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: suteanu gabriela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 iunie 2008

Ingrediente
2 foi de napolitane,, 300 gr de ciuperci,, 300 gr parizer pui,, 5 oua,, 1 legatura patrunjel,, 1 ceapa,, sare,, piper,, ulei.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Cureti ceapa si ciupercile, tai ceapa fideluta, ciupercile feliute si parizerul bucatele. Calesti ceapa si dupa ce s-a inmuiat adaugi ciupercile si parizerul.

Cand sau calit toate le dai deoparte sa se raceasca putin apoi adaugi cele 3 oua, patrunjelul tocat, sare si piper dupa gust.

Imparti compozitia in jumatate, apoi intinzi o parte pe o foaie de napolitanasi cealalta jumatate pe foaia ramasa. Le lasi sa se inmoaie asa 10 minute, apoi le rulezi si le dai la frigider. Dupa o jumatate de ora le tai felii de un deget grosime.

Treci fiecare felie prin faina, apoi prin oua batute si pesmet si le prajesti pe toate in ulei incins.
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv in foi de napolitane" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Chec aperitiv

Chec aperitiv

Ingredientele pt blat se amesteca precum cea de chec, apoi se taie legumele, sunca, branza se adauga

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Sote de ciuperci

Sote de ciuperci

Se taie ciupercile mai gros. Se pune uleiul intr-o cratita si se prajeste usturoiul si patrunjelul

5 voturi    2 comentarii
25 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Cosulete de linte cu guacamole