Se caleste ceapa pana devine aurie, se adauga carnea tocata, sa se caleasca putin, se condimenteaza si se framanta cu painea.
Se intinde peste foaia lica, dupa ce aceasta se inmoaie, se ruleaza si se lasa cateva ore la rece. Se taie felii de 1 cm grosime, se trec prin faina si ou si se prajesc in ulei incins. Se scot pe servet de hartie pentru a se scurge uleiul, se servesc la peritiv calde sau reci.
SAU
Se pot folosi 2 foi Lica. In acest caz nu se ruleaza foaia, se asaza a doua foaie peste carne, se lasa la racit, apoi se taie patrate care se trec prin faina si ou, si se prajesc in ulei incins
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii