Se caleste ceapa pana devine aurie, se adauga carnea tocata, sa se caleasca putin, se condimenteaza si se framanta cu painea.
Se intinde peste foaia lica, dupa ce aceasta se inmoaie, se ruleaza si se lasa cateva ore la rece. Se taie felii de 1 cm grosime, se trec prin faina si ou si se prajesc in ulei incins. Se scot pe servet de hartie pentru a se scurge uleiul, se servesc la peritiv calde sau reci.
SAU
Se pot folosi 2 foi Lica. In acest caz nu se ruleaza foaia, se asaza a doua foaie peste carne, se lasa la racit, apoi se taie patrate care se trec prin faina si ou, si se prajesc in ulei incins

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii