Aperitiv Lica

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o foaie Lica
  • 2 oua
  • faina de grau
  • ulei pentru prajit
  • Umplutura:
  • 1/ 2 kg carne tocata (dupa placere)
  • o ceapa
  • sare, piper,
  • 2 oua,
  • 2 felii paine muiata in lapte

Mod de preparare

Se caleste ceapa pana devine aurie, se adauga carnea tocata, sa se caleasca putin, se condimenteaza si se framanta cu painea.

Se intinde peste foaia lica, dupa ce aceasta se inmoaie, se ruleaza si se lasa cateva ore la rece. Se taie felii de 1 cm grosime, se trec prin faina si ou si se prajesc in ulei incins. Se scot pe servet de hartie pentru a se scurge uleiul, se servesc la peritiv calde sau reci.

SAU

Se pot folosi 2 foi Lica. In acest caz nu se ruleaza foaia, se asaza a doua foaie peste carne, se lasa la racit, apoi se taie patrate care se trec prin faina si ou, si se prajesc in ulei incins

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise