Se taie ceapa solzi foarte subtiri (sau prazul deasemenea rondele subtiri). Se spala ardeiul,se taie in doua pe lung, se curata si se taie deasemenea fideluta. Se amesteca pestele cu ceapa (prazul), ardei, sare, piper, boia si zeama de lamaie. Se amesteca lejer, nu se bate, nu se freaca. Dupa preferinta se pot adauga cateva picaturi de tabasco sau ardei iute tocat foarte marunt. Mmmmm.....mananci si canti. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii