autor:

Fara foto

» » Aperitive

Aperitiv "Omuleti"

Autor: Cristea M. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 ianuarie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cristea M. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 ianuarie 2013

Ingrediente
250 g sunca presata de pui patrata (format mic), un pachetel feli de cascaval Hohland, un castravete, cateva rosi cherry, un morcov, un ardei gras rosu, margarina sau unt la temperatura camerei, , Ustensile:, cutit pentru uns, scobitori, un platou

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

4 voturi

Mod de preparare

Am numit acest aperitiv "omuleti".Defapt nu eu l-am numit asa ci un prieten de familie care s-a laudat la toata lumea spunand ca a mancat "omuleti" si punand-o pe sotia sa sa ii pregateasca si ei.E un preparat delicios,usor si racoros mai ales cand avem o masa incarcata.
Feliem sunca de pui (in cazul in care nu o cumparam gata feliata).Taiem castravetele si morcovul in feli subtiri,rosioarele cherry in jumatati si ardeiul gras in cubulete.Taiem feliile de cascaval de dimensiunea feliilor de sunca.
Montarea:
Ungem o felie de sunca cu margarina (sau unt la temperatura camerei),adaugam o felie de cascaval apoi iar una de sunca si tot asa pana ajungem la inaltimea dorita. Introducem o scobitoare in mijloc si infigem o feliuta de castravete,o jumatate de rosie cherry,o feliuta de morcov si un cubulet de ardei rosu.
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv "Omuleti"" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Clatitele aperitiv

Clatitele aperitiv

Se bat ouale. Se amesteca cu faina si se subtiaza cu apa minerala. Apoi se adauga condimentele si

1 vot    1 comentariu
20 min
Aperitive cu brinza
Papa de urda

Papa de urda

Slanina o taiem cubulete si o prajim .Dupa ce s-a rumenit adaugam cozile de usturoi taiate marunt

7 voturi    11 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 29 ianuarie 2013

    Tare frumos aperitivul!

  • Fara foto

    Cristea M. (Chef de cuisine) , 29 ianuarie 2013

    Va multumesc pentru aprecieri si sper sa le incercati si voi.

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 29 ianuarie 2013

    Aspectoase si bune !

    • Catalina

      Catalina (Chef de cuisine) , 29 ianuarie 2013

      Arata tare bine!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

15 min

4 voturi

Ingrediente

  • 250 g sunca presata de pui patrata (format mic)
  • un pachetel feli de cascaval Hohland
  • un castravete
  • cateva rosi cherry
  • un morcov
  • un ardei gras rosu
  • margarina sau unt la temperatura camerei
  • Ustensile:
  • cutit pentru uns
  • scobitori
  • un platou

Raporteaza reteta

Retete
de Cristea M.
Tort cu nuca si cappuccino

Tort cu nuca si cappuccino

Separam ouale. Albusurile le punem in bolul cel mare (bol in care vom prepara compozitia blatului)

1 vot    3 comentarii
1h 30 min
Torturi
Piept de pui cu mustar si cartofi cu unt si condimente

Piept de pui cu mustar si cartofi cu unt si condimente

Pasul 1: Taiem pieptul de pui in doua (pe lung,ca sa obtinem 2 jumatati de piept de pui). Intr-un

2 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Orez cu lapte si biscuiti

Orez cu lapte si biscuiti

Am fiert pe jumatate orezul in apa cu un praf de sare. Separat am pus intr-un vas laptele cu coaja

1 vot    2 comentarii
30 min
Dulciuri diverse

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Tare frumos aperitivul!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Pateuri cu branza sarata si vanata Pateuri cu branza sarata si vanata

Aluatul il scoatem de cu seara in frigider sa se dezghete. Umplutura- intr-un bol amestecam bine branzeturile, adaugam vanata si usturoiul

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Pateuri cu branza vegana si masline verzi Pateuri cu branza vegana si masline verzi

Intai pregatim umplutura- dam pe razatoare branza si amestecam cu maslinele taiate si cu zaatar si amestecam bine. Intindem o foaie

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Cornuri cu branza si marar