Ingrediente
250 g sunca presata de pui patrata (format mic), un pachetel feli de cascaval Hohland, un castravete, cateva rosi cherry, un morcov, un ardei gras rosu, margarina sau unt la temperatura camerei, , Ustensile:, cutit pentru uns, scobitori, un platou
Dificultate: Redusa | Timp: 15 min
4 voturi
Mod de preparare
Feliem sunca de pui (in cazul in care nu o cumparam gata feliata).Taiem castravetele si morcovul in feli subtiri,rosioarele cherry in jumatati si ardeiul gras in cubulete.Taiem feliile de cascaval de dimensiunea feliilor de sunca.
Montarea:
Ungem o felie de sunca cu margarina (sau unt la temperatura camerei),adaugam o felie de cascaval apoi iar una de sunca si tot asa pana ajungem la inaltimea dorita. Introducem o scobitoare in mijloc si infigem o feliuta de castravete,o jumatate de rosie cherry,o feliuta de morcov si un cubulet de ardei rosu.
Catalina (Chef de cuisine) , 29 ianuarie 2013
Arata tare bine!