autor:

Fara foto

» » Aperitive

Aperitiv "Omuleti"

Autor: Cristea M. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 ianuarie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cristea M. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 ianuarie 2013

Ingrediente
250 g sunca presata de pui patrata (format mic), un pachetel feli de cascaval Hohland, un castravete, cateva rosi cherry, un morcov, un ardei gras rosu, margarina sau unt la temperatura camerei, , Ustensile:, cutit pentru uns, scobitori, un platou

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

4 voturi

Mod de preparare

Am numit acest aperitiv "omuleti".Defapt nu eu l-am numit asa ci un prieten de familie care s-a laudat la toata lumea spunand ca a mancat "omuleti" si punand-o pe sotia sa sa ii pregateasca si ei.E un preparat delicios,usor si racoros mai ales cand avem o masa incarcata.
Feliem sunca de pui (in cazul in care nu o cumparam gata feliata).Taiem castravetele si morcovul in feli subtiri,rosioarele cherry in jumatati si ardeiul gras in cubulete.Taiem feliile de cascaval de dimensiunea feliilor de sunca.
Montarea:
Ungem o felie de sunca cu margarina (sau unt la temperatura camerei),adaugam o felie de cascaval apoi iar una de sunca si tot asa pana ajungem la inaltimea dorita. Introducem o scobitoare in mijloc si infigem o feliuta de castravete,o jumatate de rosie cherry,o feliuta de morcov si un cubulet de ardei rosu.
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv "Omuleti"" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Mamaliga cu brinza Focsani

Mamaliga cu brinza Focsani

Se face o mamaliga molcuta, fiarta bine. Intr-n vas ceramic, se pune un strat de brinza, unul de

7 voturi    17 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza
Branzare

Branzare

1. Se amesteca drojdia cu putin lapte caldut si cu zaharul. Se lasa la crescut cca. 10min. 2.Amestecul

2 voturi    3 comentarii
1h
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 29 ianuarie 2013

    Tare frumos aperitivul!

  • Fara foto

    Cristea M. (Chef de cuisine) , 29 ianuarie 2013

    Va multumesc pentru aprecieri si sper sa le incercati si voi.

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 29 ianuarie 2013

    Aspectoase si bune !

    • Catalina

      Catalina (Chef de cuisine) , 29 ianuarie 2013

      Arata tare bine!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

15 min

4 voturi

Ingrediente

  • 250 g sunca presata de pui patrata (format mic)
  • un pachetel feli de cascaval Hohland
  • un castravete
  • cateva rosi cherry
  • un morcov
  • un ardei gras rosu
  • margarina sau unt la temperatura camerei
  • Ustensile:
  • cutit pentru uns
  • scobitori
  • un platou

Raporteaza reteta

Retete
de Cristea M.
Tort cu nuca si cappuccino

Tort cu nuca si cappuccino

Separam ouale. Albusurile le punem in bolul cel mare (bol in care vom prepara compozitia blatului)

1 vot    3 comentarii
1h 30 min
Torturi
Piept de pui cu mustar si cartofi cu unt si condimente

Piept de pui cu mustar si cartofi cu unt si condimente

Pasul 1: Taiem pieptul de pui in doua (pe lung,ca sa obtinem 2 jumatati de piept de pui). Intr-un

2 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Orez cu lapte si biscuiti

Orez cu lapte si biscuiti

Am fiert pe jumatate orezul in apa cu un praf de sare. Separat am pus intr-un vas laptele cu coaja

1 vot    2 comentarii
30 min
Dulciuri diverse

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Tare frumos aperitivul!

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza

Pregatesti maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute, la

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Cornuri din aluat de cartofi Cornuri din aluat de cartofi

Se fierb cartofii pana cand sunt moi, se scurg de apa, apoi se pun in bol si se paseaza. Lasa-i sa se raceasca. Se adauga parmezanul

0 voturi    0 comentarii
35 min
Aluaturi si Foietaje
Galuste din urda cu sos de rosii