Conserva se desface, se scurge uleiul din ea, se marunteste tonul, daca este bucati si se amesteca cu maioneza.
Se pregateste o farfurie platou, se intinde pe suprafata ei pasta preparata mai sus si ornamental se aseaza ouale ochiuri, de jur-imprejur pe pasta.
Se presara capere si verdeata proaspata pe deasupra.
Preparatul se poate pune si in farfurii mai mici, in asa fel incat sa fie o portie pentru fiecare invitat.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii