Aperitiv oua han tatar

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 10 oua;
  • - 2 conserva de ton;
  • - 50 grame capere;
  • - 100 grame maioneza;
  • - verdeata proaspata (marar, patrunjel, tarhon),

Mod de preparare

Conserva se desface, se scurge uleiul din ea, se marunteste tonul, daca este bucati si se amesteca cu maioneza.

Se pregateste o farfurie platou, se intinde pe suprafata ei pasta preparata mai sus si ornamental se aseaza ouale ochiuri, de jur-imprejur pe pasta.

Se presara capere si verdeata proaspata pe deasupra.

Preparatul se poate pune si in farfurii mai mici, in asa fel incat sa fie o portie pentru fiecare invitat.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Saramura de miel

Saramura de miel

Spalam carnea si o stergem.

Saramura de miel
Drob de pui

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Drob de pui
Pasca cu branza dulce

Pasca cu branza dulce

Drojdia se amesteca cu o lingurita de zahar, putin lapte caldut si o lingura de faina.

Pasca cu branza dulce
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise