1. Se ia muschiul file fasonat si se introduce in zeama formata din otet, apa, sare, dafin si piper si se lasa la fiert aproximativ 1 ora, dupa care se scoate si se unge cu compozitia pentru ornat.
2. Compozitia de ornat se face din boia iute, usturoi pisat, piper, sare si zeama de la fiertura;
3. Se lasa putin sa se raceasca, iar apoi se unge cu aceasta compozitie pe toata suprafata;
Pofta buna!
Nota: Este un aperitiv grozav pentru masa de Craciun, servit cu mustar sau cu hrean, dar si pentru oricare alta masa festiva de peste an!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii