autor:

Fara foto

» » Aperitive

Aperitiv piept de pui cu ciuperci si maioneza

Autor: ioana (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 20 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ioana (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 20 aprilie 2009

Ingrediente
-2 piepti de pui, -10-15 ciuperci marisoare, -maioneza(1 galbenus de ou,mustar,ulei,lamaie), -zeama de lamaie, -mustar, -patrunjel(la alegere), -sare, -piper

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

3 voturi

Mod de preparare

Se pune la fiert atat pieptul de pui cat si ciupercutele,dupa ce s-au fiert se storc bine ciupercile si se toaca sau se macina pieptul de pui si ciupercile,se condimenteaza dupa gust cu sare si piper,se adauga o lingura de mustar,se stoarce suc de lamaie dupa gust si cateva fire de patrunjel taiat marunt apoi maioneza (tot dupa gust) se maesteca bine si se serveste uns pe paine.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv piept de pui cu ciuperci si maioneza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
drob din maruntaie de curcan

drob din maruntaie de curcan

se fierbe ficatul si inimile de curcan ,darle fierbem separat ficatul cand il ferbem sa nu fie inecacios

4 voturi    3 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Chec aperitiv cu mezeluri si branzeturi

Chec aperitiv cu mezeluri si branzeturi

Mai intai am separat cele 8 oua si am batut albusurile spuma impreuna cu sarea,piperul,boiaua iute. Galbenusurile

5 voturi    2 comentarii
1h 50 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

3 voturi

Ingrediente

  • -2 piepti de pui
  • -10-15 ciuperci marisoare
  • -maioneza(1 galbenus de ou,mustar,ulei,lamaie)
  • -zeama de lamaie
  • -mustar
  • -patrunjel(la alegere)
  • -sare
  • -piper

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Parizer de casa, special pentru copii