Se pune la fiert atat pieptul de pui cat si ciupercutele,dupa ce s-au fiert se storc bine ciupercile si se toaca sau se macina pieptul de pui si ciupercile,se condimenteaza dupa gust cu sare si piper,se adauga o lingura de mustar,se stoarce suc de lamaie dupa gust si cateva fire de patrunjel taiat marunt apoi maioneza (tot dupa gust) se maesteca bine si se serveste uns pe paine.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii