autor:

» » Aperitive

Aperitiv piept de pui cu ciuperci si maioneza

Autor: ioana (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 20 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ioana (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 20 aprilie 2009

Ingrediente
-2 piepti de pui, -10-15 ciuperci marisoare, -maioneza(1 galbenus de ou,mustar,ulei,lamaie), -zeama de lamaie, -mustar, -patrunjel(la alegere), -sare, -piper

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

3 voturi

Mod de preparare

Se pune la fiert atat pieptul de pui cat si ciupercutele,dupa ce s-au fiert se storc bine ciupercile si se toaca sau se macina pieptul de pui si ciupercile,se condimenteaza dupa gust cu sare si piper,se adauga o lingura de mustar,se stoarce suc de lamaie dupa gust si cateva fire de patrunjel taiat marunt apoi maioneza (tot dupa gust) se maesteca bine si se serveste uns pe paine.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv piept de pui cu ciuperci si maioneza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Piftie de ciolan afumat

Piftie de ciolan afumat

Se curata bine ciolanul (daca e nevoie il parliti putin la aragaz) si il radeti cu un cutit, spalati-l

47 voturi    9 comentarii
2h 30 min
Aperitive cu carne
Drob de pui

Drob de pui

Se pun la fiert pipotele, inimile și ficățeii spălați și curățați bine, cu puțină sare.

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

3 voturi

Ingrediente

  • -2 piepti de pui
  • -10-15 ciuperci marisoare
  • -maioneza(1 galbenus de ou,mustar,ulei,lamaie)
  • -zeama de lamaie
  • -mustar
  • -patrunjel(la alegere)
  • -sare
  • -piper

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat) Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta unui aluat pentru placinte:

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
CHIFTELUTE