Se pune la fiert atat pieptul de pui cat si ciupercutele,dupa ce s-au fiert se storc bine ciupercile si se toaca sau se macina pieptul de pui si ciupercile,se condimenteaza dupa gust cu sare si piper,se adauga o lingura de mustar,se stoarce suc de lamaie dupa gust si cateva fire de patrunjel taiat marunt apoi maioneza (tot dupa gust) se maesteca bine si se serveste uns pe paine.
Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii