autor:

Fara foto

» » Aperitive

Aperitiv ''pungute cu Inima''

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 iunie 2009

Ingrediente
foi de clatite fara zahar, inima de porc, ciuperci 300g, ceapa verde, maioneza, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

0 voturi

Mod de preparare

Inima se fierbe in apa cu sare, se raceste si se taie pai.
Ciupercile se taie pai, dupa care se calesc bine in ulei, apoi se scurge uleiul.
Partea alba a cepii se marunteste si se pune intr-un castron cu inima taiata si ciupercile.
Totul se amesteca cu maioneaz, sare, piper dupa gust.

Se aseaza o foaie de clatita in centru careia se pune o lingura de umplutura. Marginile clatitei se ridica si se face o punguta care se leaga cu o coada de ceapa.
Pofta mare!
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv ''pungute cu Inima''" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Ciuperci umplute

Ciuperci umplute

Se rup coditele si se decojesc ciupercile.Se spala ciupercile si coditele iar dupa aceea se toaca

21 voturi    8 comentarii
20 min
Aperitive
Bulete de branza cu cascaval si ceapa verde

Bulete de branza cu cascaval si ceapa verde

Ce sunt aceste bilute care seamana cu chiftelutele? Sunt de fapt niste crochete, cu crusta crocanta

9 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Varzari