Se amesteca faina cu ouale si uleiul, apoi se adauga laptele.
Salamul sau sunca se tau bucatele mici, iar cascavalul se da prin razatoarea mica, apoi toate se adauga in compozitia cu lapte si se pune sarea.
Se toarna compozitia intr-o tava intinsa, unsa cu ulei si se pune in cuptor la foc potrivit 45 min. Aperitivul se taie patrate si se poate consuma cald sau rece.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii