autor:

Fara foto

» » Aperitive

Aperitiv Sarat

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 iunie 2009

Ingrediente
6 linguri faina, 6 oua, 6 linguri ulei, 500 ml. lapte, 200 gr. cascaval, putina sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se amesteca faina cu ouale si uleiul, apoi se adauga laptele.

Salamul sau sunca se tau bucatele mici, iar cascavalul se da prin razatoarea mica, apoi toate se adauga in compozitia cu lapte si se pune sarea.

Se toarna compozitia intr-o tava intinsa, unsa cu ulei si se pune in cuptor la foc potrivit 45 min. Aperitivul se taie patrate si se poate consuma cald sau rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv Sarat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Chipsuri de dovlecei bio

Chipsuri de dovlecei bio

1. Se taie dovleceii felii foarte bine. 2. Se inmoaie in ulei de masline, apoi se scurg. 3. Se

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Sufleu de cartofi

Sufleu de cartofi

Curatam cartofii, ii taiem cubulete si ii punem la fiert cu sare si unt. Din momentul in care incep

31 voturi    36 comentarii
1h 10 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 6 linguri faina
  • 6 oua
  • 6 linguri ulei
  • 500 ml. lapte
  • 200 gr. cascaval
  • putina sare

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose cu dovlecel