Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ingrediente
500 g parizer (sau carne fiarta, caz in care se condimenteaza dupa gust), 200 g unt, 6 oua fierte tari, un gogosar, patrunjel verde taiat marunt.
Dificultate: Redusa | Timp: 25 min
Mod de preparare
Parizerul se da prin masina de tocat si se amesteca cu 100 g de unt. Din aceasta compozitie se face o foaie, ca la rulada, care se intinde pe celofan. Cele 6 galbenusuri se freaca cu 100 g unt si se intind peste foaia de parizer. Albusurile fierte tari se taie patratele marunte si se pun peste unt; gogosarul se taie marunt si se pune peste albus. Patrunjelul se pune peste albus, apoi se ruleaza si se pune la rece cel putin 2 ore.
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv special" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Se fierb cartofii in coaja, se curata de coaja si se rad pe razatoarea mare si se calesc in putin
3 voturi
4 comentarii
20 min
Se taie ceapa si ardeiul marunt,sunculita fasii, iar cascavalul se da pe razatoare.
Intr-o farfurie
7 voturi
3 comentarii
30h
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 06 mai 2009
Perfect, nu e nevoie de cuptor. Se face una-doua.