Este o gustare proaspata si foarte hranitoare,pe care o putem considera o masa completa chiar si vara...
Rosia trebuie oparita,decojita ,curatata de seminte si pasata foarte bine,cartoful se curata,se spala si se fierbe in apa rece cu un praf de sare.Cartoful fiert se paseaza,iar piureul obtinut se pastreaza separat.
Fructul de avocado se curata de coaja si sambure ,se paseaza,iar piureul obtinut se pastreaza la rece.
Tonul sau pestele fiert se paseaza foarte bine impreuna cu branza de vaci si zeama de lamaie dupa gust pana se omogenizeaza(la mixer sau blender). Albusul de ou se bate spuma si se incorporeaza in piureul de cartofi amestecat cu piureul de avocado,din care se formeaza pateuri mici,scobite in forma de cupe,peste care se presara putina sare si zeama de lamaie.Se umplu cu amestecul de ton,branza de vaci si se acopera cu pasta de rosie.
Platoul se poate decora cu salata verde si feliute de lamaie.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii