Aperitiv Zestran

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 gr. mezeluri (sau carne ramasa de friptura)
  • 300 gr. cascaval sau brinza uscata
  • un borcan iaurt sau smintina
  • 4 linguri faina
  • 4 oua
  • sare. Daca se doreste se poate pune patrunjel sau marar tocat marunt
  • piper etc.

Mod de preparare

Se bat ouale (mai intii albusurile), se adauga faina, iaurtul(smintina), sarea si restul de arome. Se amesteca bine, se adauga mezelurile si cascavalul (brinza) taiate cubulete mici. Se gusta si se toarna in forma de chec sau tava, felii sau bucati. Tava va fi unsa si tapetata cu faina. Se da la cuptor si cind capata o culoare aramie se incearca daca s-a copt(cu un pai de la matura sau o scobitoare). Se scoate din forma si se lasa sa se raceasca dupa care se taie felii.

Se serveste taiat felii ca de chec sau cuburi ca de prajitura. Se mentine mai multe zile la rece.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise