autor:

Fara foto

» » Aperitive

Aperitiv

Autor: Mirela-Nicoleta Radu (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Franta


    Reteta postata pe: 23 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Mirela-Nicoleta Radu (Maestru bucatar)   
Specific:  

Franta


Reteta postata pe: 23 mai 2008

Ingrediente
-125 gr margarina, -250 gr apa, -150 gr faina, -3 oua, -250 gr cascaval, -un borcan mic smantana, -sare

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

-se firbe apa cu margarina si sarea.
-se ia dupa foc si se adauga pe rand oule batute si faina.
-si intinde o foaie se pune in tava pe foaie de copt se baga la cuptor la foc mic
-dupa copt se aseaza pe un prosop umed si se unge cu 2 linguri de smantana si se rade cascavalul,poi se ruleaza si se pune in folie de aluminiu.
-se taie felii si se orneaza cu o frunzulita de patrunjel
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Rulouri aperitiv, cu felii de paine toast

Rulouri aperitiv, cu felii de paine toast

Am preparat aceasta reteta de rulouri aperitiv cu paine fara gluten, dar se poate prepara cu orice

0 voturi    0 comentarii
15 min
Sandviciuri
Aperitiv cu dovlecei si gris

Aperitiv cu dovlecei si gris

se taie cubulete dovlecelul, se pune in tigaie impreuna cu 1/2 lingurita de ulei si un praf de sare...

5 voturi    3 comentarii
1h
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • -125 gr margarina
  • -250 gr apa
  • -150 gr faina
  • -3 oua
  • -250 gr cascaval
  • -un borcan mic smantana
  • -sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza

Pregatesti maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute, la

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Cornuri din aluat de cartofi Cornuri din aluat de cartofi

Se fierb cartofii pana cand sunt moi, se scurg de apa, apoi se pun in bol si se paseaza. Lasa-i sa se raceasca. Se adauga parmezanul

0 voturi    0 comentarii
35 min
Aluaturi si Foietaje
Rozete cu branza si oregano