autor:

Fara foto

» » Aperitive

Aperitiv

Autor: Mirela-Nicoleta Radu (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Franta


    Reteta postata pe: 23 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Mirela-Nicoleta Radu (Maestru bucatar)   
Specific:  

Franta


Reteta postata pe: 23 mai 2008

Ingrediente
-125 gr margarina, -250 gr apa, -150 gr faina, -3 oua, -250 gr cascaval, -un borcan mic smantana, -sare

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

-se firbe apa cu margarina si sarea.
-se ia dupa foc si se adauga pe rand oule batute si faina.
-si intinde o foaie se pune in tava pe foaie de copt se baga la cuptor la foc mic
-dupa copt se aseaza pe un prosop umed si se unge cu 2 linguri de smantana si se rade cascavalul,poi se ruleaza si se pune in folie de aluminiu.
-se taie felii si se orneaza cu o frunzulita de patrunjel
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Melcisori aperitiv

Melcisori aperitiv

Se aseaza o jumatate din foi pe masa de lucru, se aseaza feliute de gouda (cascaval) taiate pe lung

7 voturi    4 comentarii
30 min
Aperitive cu carne
Aperitiv castravete

Aperitiv castravete

Oul se fierbe timp de 5 minute, se curata si se taie cuburi mici. Castravetii se curata de coaja,

1 vot    2 comentarii
1h 30 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • -125 gr margarina
  • -250 gr apa
  • -150 gr faina
  • -3 oua
  • -250 gr cascaval
  • -un borcan mic smantana
  • -sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Pateuri cu branza sarata si vanata Pateuri cu branza sarata si vanata

Aluatul il scoatem de cu seara in frigider sa se dezghete. Umplutura- intr-un bol amestecam bine branzeturile, adaugam vanata si usturoiul

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Pateuri cu branza vegana si masline verzi Pateuri cu branza vegana si masline verzi

Intai pregatim umplutura- dam pe razatoare branza si amestecam cu maslinele taiate si cu zaatar si amestecam bine. Intindem o foaie

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Cascaval pane Doina