-se firbe apa cu margarina si sarea.
-se ia dupa foc si se adauga pe rand oule batute si faina.
-si intinde o foaie se pune in tava pe foaie de copt se baga la cuptor la foc mic
-dupa copt se aseaza pe un prosop umed si se unge cu 2 linguri de smantana si se rade cascavalul,poi se ruleaza si se pune in folie de aluminiu.
-se taie felii si se orneaza cu o frunzulita de patrunjel

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii