autor:

CERASELA MINUNE

» » Aperitive

APERITIVE ANDI

Autor: CERASELA MINUNE (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 13 octombrie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: CERASELA MINUNE (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 13 octombrie 2008

Ingrediente
400gr faina, 1 cub drojdie, 2 oua, 1 ceasca lapte caldut, 150gr margarina, sare, 200gr branza sarata de vaca sau cascaval, 1-2 bucati cabanos.

Dificultate: Medie Timp: 40 min

18 voturi

Mod de preparare

Drojdia se pune cu putin zahar si lapte caldut sa se ridice, se amesteca apoi cu faina, margarina, 1 ou si putina sare. Daca aluatul este aspru, se mai adauga lapte caldut pana iese o coca usor de modelat. Se lasa la frigider o jumatate de ora, apoi se intinde o foaie de jumatate de cm si se taie cu o forma de prajituri (de preferat in forma de floare). Fiecare forma se unge cu un ou batut, apoi se rade branza sau cascavalul (neaparat pe razatoarea mica) si deasupra se pune, in mijloc, o felie de cabanos. Tava se unge cu ulei sau margarina si se pot servi la masa calde sau reci.
Daca ti-a placut reteta noastra "APERITIVE ANDI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Branza feta la gratar

Branza feta la gratar

Asezam pe folia de aluminiu ulei de masline, busuioc, cimbru, ardei taiati subtirel, rosii felii,

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza
Crema de iaurt si smantana

Crema de iaurt si smantana

Se amesteca iaurtul cu smantana intr-un vas pana se omogenizeaza bine,apoi se pune compozitia intr-un

2 voturi    1 comentariu
24h 15 min
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 10 comentarii
  • Fara foto

  • mihaela cecilia

    mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 03 mai 2010

    Minunate!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 03 mai 2010

    Tare bine mai arata...

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 10 martie 2010

    Sunt tare dragalase, imi plac mult!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

40 min

18 voturi

Ingrediente

  • 400gr faina
  • 1 cub drojdie
  • 2 oua
  • 1 ceasca lapte caldut
  • 150gr margarina
  • sare
  • 200gr branza sarata de vaca sau cascaval
  • 1-2 bucati cabanos.

Raporteaza reteta

mihaela cecilia (Chef de cuisine)

Minunate!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza

Pregatesti maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute, la

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Cornuri din aluat de cartofi Cornuri din aluat de cartofi

Se fierb cartofii pana cand sunt moi, se scurg de apa, apoi se pun in bol si se paseaza. Lasa-i sa se raceasca. Se adauga parmezanul

0 voturi    0 comentarii
35 min
Aluaturi si Foietaje
BULETE DE CASCAVAL