autor:

CERASELA MINUNE

» » Aperitive

APERITIVE ANDI

Autor: CERASELA MINUNE (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 13 octombrie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: CERASELA MINUNE (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 13 octombrie 2008

Ingrediente
400gr faina, 1 cub drojdie, 2 oua, 1 ceasca lapte caldut, 150gr margarina, sare, 200gr branza sarata de vaca sau cascaval, 1-2 bucati cabanos.

Dificultate: Medie Timp: 40 min

18 voturi

Mod de preparare

Drojdia se pune cu putin zahar si lapte caldut sa se ridice, se amesteca apoi cu faina, margarina, 1 ou si putina sare. Daca aluatul este aspru, se mai adauga lapte caldut pana iese o coca usor de modelat. Se lasa la frigider o jumatate de ora, apoi se intinde o foaie de jumatate de cm si se taie cu o forma de prajituri (de preferat in forma de floare). Fiecare forma se unge cu un ou batut, apoi se rade branza sau cascavalul (neaparat pe razatoarea mica) si deasupra se pune, in mijloc, o felie de cabanos. Tava se unge cu ulei sau margarina si se pot servi la masa calde sau reci.
Daca ti-a placut reteta noastra "APERITIVE ANDI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Cartofi umpluti

Cartofi umpluti

cartofii fierti, se taie in jumate se goleste mijlocul si se pune umplutura de branza amestecata

1 vot    2 comentarii
2h 30 min
Aperitive cu brinza
Rosi umplute cu branza

Rosi umplute cu branza

Rosiile le tai in jumatate, sub forma de stea cu ajutorul aparatului sau al cutitului. Branza o

4 voturi    7 comentarii
2h
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
269.99 lei
215.99 lei

Ultra Sonic Steam

- 20 %
699.99 lei
559.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 10 comentarii
  • Fara foto

  • mihaela cecilia

    mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 03 mai 2010

    Minunate!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 03 mai 2010

    Tare bine mai arata...

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 10 martie 2010

    Sunt tare dragalase, imi plac mult!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

40 min

18 voturi

Ingrediente

  • 400gr faina
  • 1 cub drojdie
  • 2 oua
  • 1 ceasca lapte caldut
  • 150gr margarina
  • sare
  • 200gr branza sarata de vaca sau cascaval
  • 1-2 bucati cabanos.

Raporteaza reteta

mihaela cecilia (Chef de cuisine)

Minunate!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Cordon bleu din castraveti murati Cordon bleu din castraveti murati

Se taie capetele la castraveti si se indeparteaza miezul cu ajutorul ustensilei de scos cotoarele la mere. Se spala castravetii si

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Tarta cu legume si branza de capra Tarta cu legume si branza de capra

Intai pregatim legumele. Taiem vanata felii rotunde, le ungem cu ulei de masline si le frigem in cuptor pana se rumenesc putin, 15-20

1 vot    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Pasta de branza cu ceapa verde