autor:

CERASELA MINUNE

» » Aperitive

APERITIVE ANDI

Autor: CERASELA MINUNE (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 13 octombrie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: CERASELA MINUNE (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 13 octombrie 2008

Ingrediente
400gr faina, 1 cub drojdie, 2 oua, 1 ceasca lapte caldut, 150gr margarina, sare, 200gr branza sarata de vaca sau cascaval, 1-2 bucati cabanos.

Dificultate: Medie Timp: 40 min

18 voturi

Mod de preparare

Drojdia se pune cu putin zahar si lapte caldut sa se ridice, se amesteca apoi cu faina, margarina, 1 ou si putina sare. Daca aluatul este aspru, se mai adauga lapte caldut pana iese o coca usor de modelat. Se lasa la frigider o jumatate de ora, apoi se intinde o foaie de jumatate de cm si se taie cu o forma de prajituri (de preferat in forma de floare). Fiecare forma se unge cu un ou batut, apoi se rade branza sau cascavalul (neaparat pe razatoarea mica) si deasupra se pune, in mijloc, o felie de cabanos. Tava se unge cu ulei sau margarina si se pot servi la masa calde sau reci.
Daca ti-a placut reteta noastra "APERITIVE ANDI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Specialitate cu cascaval si pasta de branza

Specialitate cu cascaval si pasta de branza

Puneti uleiul de masline si faina intr-o craticioara, la foc mic. Amestecati cu un tel micut cam

10 voturi    11 comentarii
35 min
Aperitive cu brinza
Pasta de branza

Pasta de branza

Branza de vaci se sfarma bine cu furculita. Ceapa si mararul se toaca marunt( ceapa se poate rade

5 voturi    5 comentarii
10 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 10 comentarii
  • Fara foto

  • mihaela cecilia

    mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 03 mai 2010

    Minunate!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 03 mai 2010

    Tare bine mai arata...

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 10 martie 2010

    Sunt tare dragalase, imi plac mult!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

40 min

18 voturi

Ingrediente

  • 400gr faina
  • 1 cub drojdie
  • 2 oua
  • 1 ceasca lapte caldut
  • 150gr margarina
  • sare
  • 200gr branza sarata de vaca sau cascaval
  • 1-2 bucati cabanos.

Raporteaza reteta

mihaela cecilia (Chef de cuisine)

Minunate!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Pateuri cu branza sarata si vanata Pateuri cu branza sarata si vanata

Aluatul il scoatem de cu seara in frigider sa se dezghete. Umplutura- intr-un bol amestecam bine branzeturile, adaugam vanata si usturoiul

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Pateuri cu branza vegana si masline verzi Pateuri cu branza vegana si masline verzi

Intai pregatim umplutura- dam pe razatoare branza si amestecam cu maslinele taiate si cu zaatar si amestecam bine. Intindem o foaie

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Rulada de cascaval cu somon afumat