autor:

ana catalina focsa

» » Aperitive

Aperitive Cherry

Autor: ana catalina focsa (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 06 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ana catalina focsa (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 06 noiembrie 2009

Ingrediente
200 gr rosii cherry, 200 gr mozzarrella cherry, sare, ulei de masline, oregano.

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

4 voturi

Mod de preparare

Se spala rosiile si se usuca. Mozzarrella se scurge de zeama. Se pregatesc cateva scobitori pentru a baga pe rand o rosie, o mozzarrella si din nou o rosie. Se asaza pe un platou sau pe o farfurie, se sareaza, se toarna ulei de masline si un pic de oregano. Se servesc ca aperitiv rece.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitive Cherry" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Galuste din urda cu sos de rosii

Galuste din urda cu sos de rosii

Galustele: Intr-un bol punem urda framata, ouale, cascavalul dat pe razatoarea mica, sare, piper

1 vot    5 comentarii
1h
Aperitive cu brinza
Quiche cu branzeturi

Quiche cu branzeturi

Aluatul: Intr-un bol punem untul rece, taiat cubulete. Adaugam praful de sare si faina. Framantam

2 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • anamaria zaharia

    anamaria zaharia (Chef de cuisine) , 22 august 2010

    arat nemaipomenit si sunt si bune. numai ca eu nu le-am aranjat niciodata pe scobitori

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 22 martie 2010

    Arata grozav,iar printre alte aperitive da o pata de culoare vesela.

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

4 voturi

Ingrediente

  • 200 gr rosii cherry
  • 200 gr mozzarrella cherry
  • sare
  • ulei de masline
  • oregano.

Raporteaza reteta

Retete
de ana catalina focsa
Omleta de cartofi

Omleta de cartofi

Se curata cartofii, se spala bine si se taie in bucatele mici. Acelasi lucru se face si cu ceapa.

96 voturi    31 comentarii
45 min
Aperitive cu oua
Cartofi noi cu unt si marar

Cartofi noi cu unt si marar

Cartofii noi se pun intr-un castron cu apa rece sau calduta, li se rade coaja subtire, se spala bine

9 voturi    3 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spuma de capsuni

Spuma de capsuni

Gelatina foi se inmoaie in apa rece. Galbenusurile se freaca cu zahar. Capsunile se spala, se taie

3 voturi    1 comentariu
30 min
Spume si creme dulci

anamaria zaharia (Chef de cuisine)

arat nemaipomenit si sunt si bune. numai ca eu nu le-am aranjat niciodata pe scobitori

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza

Pregatesti maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute, la

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Cornuri din aluat de cartofi Cornuri din aluat de cartofi

Se fierb cartofii pana cand sunt moi, se scurg de apa, apoi se pun in bol si se paseaza. Lasa-i sa se raceasca. Se adauga parmezanul

0 voturi    0 comentarii
35 min
Aluaturi si Foietaje
Placinte cu za'atar verde(oregano)