autor:

ana catalina focsa

» » Aperitive

Aperitive Cherry

Autor: ana catalina focsa (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 06 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ana catalina focsa (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 06 noiembrie 2009

Ingrediente
200 gr rosii cherry, 200 gr mozzarrella cherry, sare, ulei de masline, oregano.

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

4 voturi

Mod de preparare

Se spala rosiile si se usuca. Mozzarrella se scurge de zeama. Se pregatesc cateva scobitori pentru a baga pe rand o rosie, o mozzarrella si din nou o rosie. Se asaza pe un platou sau pe o farfurie, se sareaza, se toarna ulei de masline si un pic de oregano. Se servesc ca aperitiv rece.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitive Cherry" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Focaccia cu branza

Focaccia cu branza

Amestecam faina cu sarea intr-un bol iar in mijloc adaugam,uleiul,apa amestecata cu drojdia,5 linguri

5 voturi    7 comentarii
1h 25 min
Aperitive cu brinza
mamaliga cu branza

mamaliga cu branza

se face o mamaliga mai subtire,se pune branza intr-un castron se framanta(branza de burduf,telemea,cascaval)se

7 voturi    2 comentarii
15 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T820E

- 20 %
269.99 lei
215.99 lei

Pro 200 Wet & Dry

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • anamaria zaharia

    anamaria zaharia (Chef de cuisine) , 22 august 2010

    arat nemaipomenit si sunt si bune. numai ca eu nu le-am aranjat niciodata pe scobitori

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 22 martie 2010

    Arata grozav,iar printre alte aperitive da o pata de culoare vesela.

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

4 voturi

Ingrediente

  • 200 gr rosii cherry
  • 200 gr mozzarrella cherry
  • sare
  • ulei de masline
  • oregano.

Raporteaza reteta

Retete
de ana catalina focsa
Omleta de cartofi

Omleta de cartofi

Se curata cartofii, se spala bine si se taie in bucatele mici. Acelasi lucru se face si cu ceapa.

99 voturi    31 comentarii
45 min
Aperitive cu oua
Cartofi noi cu unt si marar

Cartofi noi cu unt si marar

Cartofii noi se pun intr-un castron cu apa rece sau calduta, li se rade coaja subtire, se spala bine

9 voturi    3 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spuma de capsuni

Spuma de capsuni

Gelatina foi se inmoaie in apa rece. Galbenusurile se freaca cu zahar. Capsunile se spala, se taie

4 voturi    1 comentariu
30 min
Spume si creme dulci

anamaria zaharia (Chef de cuisine)

arat nemaipomenit si sunt si bune. numai ca eu nu le-am aranjat niciodata pe scobitori

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Pateuri cu branza vegana si masline verzi Pateuri cu branza vegana si masline verzi

Intai pregatim umplutura- dam pe razatoare branza si amestecam cu maslinele taiate si cu zaatar si amestecam bine. Intindem o foaie

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Batoane de porumb cu branza Batoane de porumb cu branza

Se strecoara porumbul si se amesteca cu ouale, uleiul, branza si restul ingredientelor in afara de pesmet. Se amesteca bine pana se

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive cu brinza
Tarta cu brinza si ceapa