autor:

ana catalina focsa

» » Aperitive

Aperitive Cherry

Autor: ana catalina focsa (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 06 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ana catalina focsa (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 06 noiembrie 2009

Ingrediente
200 gr rosii cherry, 200 gr mozzarrella cherry, sare, ulei de masline, oregano.

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

4 voturi

Mod de preparare

Se spala rosiile si se usuca. Mozzarrella se scurge de zeama. Se pregatesc cateva scobitori pentru a baga pe rand o rosie, o mozzarrella si din nou o rosie. Se asaza pe un platou sau pe o farfurie, se sareaza, se toarna ulei de masline si un pic de oregano. Se servesc ca aperitiv rece.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitive Cherry" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Telemea in ulei de masline

Telemea in ulei de masline

Am umplut un borcanel cu telemeaua taiata cubulete, intre care am intercalat rondele de ardei iute,

12 voturi    4 comentarii
20 min
Aperitive cu brinza
Mini-budinci imbracate in prosciutto

Mini-budinci imbracate in prosciutto

Fierbem pastele conform instructiunilor de pe pachet dupa care le lasam sa se racoreasca si apoi

1 vot    1 comentariu
1h
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • anamaria zaharia

    anamaria zaharia (Chef de cuisine) , 22 august 2010

    arat nemaipomenit si sunt si bune. numai ca eu nu le-am aranjat niciodata pe scobitori

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 22 martie 2010

    Arata grozav,iar printre alte aperitive da o pata de culoare vesela.

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

4 voturi

Ingrediente

  • 200 gr rosii cherry
  • 200 gr mozzarrella cherry
  • sare
  • ulei de masline
  • oregano.

Raporteaza reteta

Retete
de ana catalina focsa
Omleta de cartofi

Omleta de cartofi

Se curata cartofii, se spala bine si se taie in bucatele mici. Acelasi lucru se face si cu ceapa.

97 voturi    31 comentarii
45 min
Aperitive cu oua
Cartofi noi cu unt si marar

Cartofi noi cu unt si marar

Cartofii noi se pun intr-un castron cu apa rece sau calduta, li se rade coaja subtire, se spala bine

9 voturi    3 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spuma de capsuni

Spuma de capsuni

Gelatina foi se inmoaie in apa rece. Galbenusurile se freaca cu zahar. Capsunile se spala, se taie

3 voturi    1 comentariu
30 min
Spume si creme dulci

anamaria zaharia (Chef de cuisine)

arat nemaipomenit si sunt si bune. numai ca eu nu le-am aranjat niciodata pe scobitori

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Tarta cu legume si branza de capra Tarta cu legume si branza de capra

Intai pregatim legumele. Taiem vanata felii rotunde, le ungem cu ulei de masline si le frigem in cuptor pana se rumenesc putin, 15-20

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Mamaliga cu branza (in straturi) Mamaliga cu branza (in straturi)

Acest preparat se serveste foarte des in zona Ardealului, mai ales la tara. In timpul vacantelor petrecute la tara, nu exista saptamana

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Rulouri de vinete cu branza