Se fierbe oul, se curata coaja si se lasa la racit. Se pun feliile de paine la prajit.
Curatam avocado si il maruntim cu o furculita. Se taie prazul cat mai marunt posibil, iar rosiile si mozzarela se taie felii. Intr-un castron se adauga oul pe care il maruntim cu o furculita, apoi adaugam avocado, tonul, prazul, uleiul de masline, zeama de lamaie, sarea, piperul si se amesteca pana obtinem o pasta omogena.
Dupa ce s-au prajit si racit feliile de paine le taiem in bucati de dimensiunea unei felii de rosii. Adaugam pe fiecare bucata de paine un strat de pasta de avocado, apoi mozzarela si in final o felie de rosie. Se orneaza cu firele de patrunjel.
In final, va dau un mic sfat: datorita faptului ca avocado se oxideaza destul de repede este de preferat sa pregatiti acest aperitiv cu putin timp inainte de a-l pune pe masa.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii