Pt.masinuta din mezeluri: se aseaza baza dintr-o felie de paine si o felie de cascaval.peste ele se aseaza o felie de salam Palaciego si apoi felia de sunca presata.Se decupeaza o forma din felia de sunca si apoi taiem cu cutitul pe langa ea forma masinutei.Rotile se fac din rondele de carnat, masline si morcov.
pt.trenuletul din mezeluri:se taie cuburi din sunca presata, se trec printr-o tepusa de frigaruie, se orneaza deasupra cu patratele de cascaval, castravete si ardei, locomotiva se face mai inalta si se orneaza cu maslina iar rotile se facdin rondele si baghete de morcov.linia de cale ferata se deseneaza cu ketcup.
Broscuta testoasa : se foloseste un carnat prajit, i se fac ochii din bucatele de maslina si gurita din morcov iar carapacea dintr-un cartof copt si crestatin 6 pe deasupra.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii