autor:

ana catalina focsa

» » Aperitive

Aperitive pe scobitori

Autor: ana catalina focsa (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ana catalina focsa (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 noiembrie 2009

Ingrediente
20 crochete din carne tocata, 50 g masline verzi umplute, 100 g cascaval, 50 g masline negre, fara samburi, 100 g mortadela.

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

8 voturi

Mod de preparare

Se taie cascavalul si mortadela in cuburi. Pe o scobitoare se infige o crocheta, un cub de cascaval si unul de mortadela. Pe o alta scobitoare se adauga maslinele verzi umplute si cele negre. Se asaza aceste scobitori pe o farfurie si se orneaza cu frunzulite de salata verde.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitive pe scobitori" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Piftie de ciolan afumat

Piftie de ciolan afumat

Se curata bine ciolanul (daca e nevoie il parliti putin la aragaz) si il radeti cu un cutit, spalati-l

47 voturi    9 comentarii
2h 30 min
Aperitive cu carne
Drob de pui

Drob de pui

Se pun la fiert pipotele, inimile și ficățeii spălați și curățați bine, cu puțină sare.

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 12 comentarii

  • anamaria zaharia

    anamaria zaharia (Chef de cuisine) , 22 august 2010

    arata imbietor, chiar foarte...

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 13 mai 2010

    Iar am facut...

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 22 martie 2010

    De cele mai multe ori fac si eu platouri cu aperitive pe scobitori.

    • veronica

      veronica (Chef de cuisine) , 09 martie 2010

      foarte frumos,imaginatiiia

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 27 februarie 2010

      O idee foarte buna, mai ales cand timpul te preseaza . Si eu fac asa ceva....

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 26 februarie 2010

      Ararata foarte bine.

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 26 februarie 2010

      Interesant...

    • veronica

      veronica (Chef de cuisine) , 16 ianuarie 2010

      gustos si practic, felicitari......

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 15 ianuarie 2010

      Arata foarte bine...........

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 26 noiembrie 2009

      foarte frumos aranjate!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 25 noiembrie 2009

      Arata foarte bine.

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 09 noiembrie 2009

      Aceias poveste,din cauza reclamei nu se intelege reteta.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

10 min

8 voturi

Ingrediente

  • 20 crochete din carne tocata
  • 50 g masline verzi umplute
  • 100 g cascaval
  • 50 g masline negre
  • fara samburi
  • 100 g mortadela.

Raporteaza reteta

Retete
de ana catalina focsa
Omleta de cartofi

Omleta de cartofi

Se curata cartofii, se spala bine si se taie in bucatele mici. Acelasi lucru se face si cu ceapa.

107 voturi    31 comentarii
45 min
Aperitive cu oua
Cartofi noi cu unt si marar

Cartofi noi cu unt si marar

Cartofii noi se pun intr-un castron cu apa rece sau calduta, li se rade coaja subtire, se spala bine

9 voturi    3 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spuma de capsuni

Spuma de capsuni

Gelatina foi se inmoaie in apa rece. Galbenusurile se freaca cu zahar. Capsunile se spala, se taie

4 voturi    1 comentariu
30 min
Spume si creme dulci

anamaria zaharia (Chef de cuisine)

arata imbietor, chiar foarte...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat) Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta unui aluat pentru placinte:

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Chiftelute Iuliana