autor:

ana catalina focsa

» » Aperitive

Aperitive pe scobitori

Autor: ana catalina focsa (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ana catalina focsa (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 noiembrie 2009

Ingrediente
20 crochete din carne tocata, 50 g masline verzi umplute, 100 g cascaval, 50 g masline negre, fara samburi, 100 g mortadela.

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

8 voturi

Mod de preparare

Se taie cascavalul si mortadela in cuburi. Pe o scobitoare se infige o crocheta, un cub de cascaval si unul de mortadela. Pe o alta scobitoare se adauga maslinele verzi umplute si cele negre. Se asaza aceste scobitori pe o farfurie si se orneaza cu frunzulite de salata verde.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitive pe scobitori" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Chiftelute cu susan

Chiftelute cu susan

Numai bune alaturi de un piure de spanac ori de urzici, langa un piure de cartofi sau un platou cu

18 voturi    3 comentarii
20 min
Aperitive cu carne
Placinta taraneasca cu carne de porc

Placinta taraneasca cu carne de porc

Aluatul l-am facut la masina de paine si am pus ingredientele in ordinea scrisa mai sus. Cand programul

201 voturi    0 comentarii
3h
Aperitive cu carne
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 12 comentarii
  • Fara foto

  • anamaria zaharia

    anamaria zaharia (Chef de cuisine) , 22 august 2010

    arata imbietor, chiar foarte...

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 13 mai 2010

    Iar am facut...

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 22 martie 2010

    De cele mai multe ori fac si eu platouri cu aperitive pe scobitori.

    • veronica

      veronica (Chef de cuisine) , 09 martie 2010

      foarte frumos,imaginatiiia

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 27 februarie 2010

      O idee foarte buna, mai ales cand timpul te preseaza . Si eu fac asa ceva....

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 26 februarie 2010

      Ararata foarte bine.

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 26 februarie 2010

      Interesant...

    • veronica

      veronica (Chef de cuisine) , 16 ianuarie 2010

      gustos si practic, felicitari......

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 15 ianuarie 2010

      Arata foarte bine...........

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 26 noiembrie 2009

      foarte frumos aranjate!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 25 noiembrie 2009

      Arata foarte bine.

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 09 noiembrie 2009

      Aceias poveste,din cauza reclamei nu se intelege reteta.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

10 min

8 voturi

Ingrediente

  • 20 crochete din carne tocata
  • 50 g masline verzi umplute
  • 100 g cascaval
  • 50 g masline negre
  • fara samburi
  • 100 g mortadela.

Raporteaza reteta

Retete
de ana catalina focsa
Omleta de cartofi

Omleta de cartofi

Se curata cartofii, se spala bine si se taie in bucatele mici. Acelasi lucru se face si cu ceapa.

97 voturi    31 comentarii
45 min
Aperitive cu oua
Cartofi noi cu unt si marar

Cartofi noi cu unt si marar

Cartofii noi se pun intr-un castron cu apa rece sau calduta, li se rade coaja subtire, se spala bine

9 voturi    3 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spuma de capsuni

Spuma de capsuni

Gelatina foi se inmoaie in apa rece. Galbenusurile se freaca cu zahar. Capsunile se spala, se taie

3 voturi    1 comentariu
30 min
Spume si creme dulci

anamaria zaharia (Chef de cuisine)

arata imbietor, chiar foarte...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Pulpe umplute
Black Friday Oster Romania
Black Friday Oster Romania