Chiftelute:
Se amesteca carnea tocata cu ouale, painea inmuiata si stoarsa bine, ceapa data pe razatoare, restul condimentelor si usturoiul dupa gust, se fac bilute mici si se prajesc in ulei.
Crochete de cascaval reteta luata de pe site: se rade cascavalul pe razatoarea mica, se adauga ouale batute bine si faina, se fac bilute si se prajesc in ulei.
Cabanos in aluat:
Se taie foaia de aluat in fasii inguste care se infasoara apoi petrecut pe cabanos sau pe crenvusti fierti inainte, se coc la foc potrivit.
Crenvusti prajiti in ulei: se taie bucatele potrivite, se cresteaza in doua la capete si se prajesc in ulei
Felii de sunca si cascaval puse una peste alta (prima si ultima sa fie sunca), presate bine cu mana, se taie apoi triunghiuri.
Se mai pot pregati diverse salate: de paste, vinete, branza dulce, conopida, ciuperci etc.
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieReteta de gogosari in sos de mustar. Cum prepari gogosari in sos de mustar reteta delicioasa.
Gogosari in sos de mustarRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii