autor:

cristina i.

» » Aperitive

Aperitive reci

Autor: cristina i. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: cristina i. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 mai 2009

Ingrediente
Chiftelute:1,5 kg carne tocata,2 oua,3 felii de paine,sare,vegeta,usturoi,ceapa., Cabanos si crenvusti in aluat:2 pachete aluat foetaj,1 kg cabanos,1 kg cremvusti, Crochete de cascaval:300 gr cascaval,2 oua,3 linguri faina, Salam 2 feluri,sunculita taraneasca,sunca,cascaval., Rosii,castraveti,ceapa verde,ridichi,masline, Branza,cascaval

Dificultate: Redusa Timp: 1h

52 voturi

Mod de preparare

Chiftelute:Se amesteca carnea tocata cu ouale,painea inmuiata si stoarsa bine,ceapa data pe razatoare,restul condimentelor si usturoiul dupa gust,se fac bilute mici si se prajesc in ulei
Crochete de cascaval reteta luata de pe site:se rade cascavalul pe razatoarea mica,se adauga ouale batute bine si faina,se fac bilute si se prajesc in ulei
Cabanos in aluat:Se taie foaia de aluat in fasii inguste care se infasoara apoi petrecut pe cabanos sau pe crenvusti fierti inainte,se coc la foc potrivit
Crenvusti prajiti in ulei:se taie bucatele potrivite,se cresteaza in doua la capete si se prajesc in ulei
Felii de sunca si cascaval puse una peste alta (prima si ultima sa fie sunca),presate bine cu mana,se taie apoi triunghiuri
Se mai pot pregati diverse salate:de paste,vinete,branza dulce,conopida,ciuperci etc.
Oua umplute vezi reteta de la aperitive cu oua
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitive reci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Aperitive reci

Aperitive reci

Spalam castravetele si il taiem felii rotunde potrivit de groase. Pe un tocator punem o felie sunca

8 voturi    6 comentarii
15 min
Retete de Craciun
Musaca de carne cu dovlecei si vinete

Musaca de carne cu dovlecei si vinete

Dovleceii si vinetele necuratate de coaja se presara cu putina sare si condimente si se lasa acoperite

9 voturi    1 comentariu
1h
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 32 comentarii
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 31 octombrie 2012

    Felicitari! Si mie imi place foarte mult a dichisesc mesele si sa ma inspir de la gospodine pricepute.

  • anamaria zaharia

    anamaria zaharia (Chef de cuisine) , 22 august 2010

    ce bine arata! sa stii ca o sa fac si eu de ziua feittei mele

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 28 mai 2010

    Arata super !

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 13 mai 2010

      Arata foarte bine toate bucatele!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 28 ianuarie 2010

      Foarte gustos...

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 20 ianuarie 2010

      Salate de post (salata de cruditati, salata de vinete, salata de sfecla, salata d ciuperci fierte cu ceapa, salata de ciuperci marinat cu maioneza de post,salata de avocado)

    • titza

      titza (Chef de cuisine) , 12 ianuarie 2010

      Era interesant de stiut cate calorii se ascund pe platourile prezentate, de altfel, foarte frumos, impecabil! As prefera acum cateva salate de cruditati, dupa sarbatorile de iarna, cand am cam facut abuzuri... gastronomice!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 04 ianuarie 2010

      Delicioase...

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 25 decembrie 2009

      Superba prezentarea,finete si rafinament,nota 10 cu felicitari.

    • Fara foto

      viorica , 22 decembrie 2009

      super buna

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 15 decembrie 2009

      Multumesc mult Cristina.

    • cristina i.

      cristina i. (Chef de cuisine) , 14 decembrie 2009

      Felicitari Cely, arata minunat aperitivele tale.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 12 decembrie 2009

      Foarte frumoasa prezentarea. Felicitari!!

    • vera

      vera (Chef de cuisine) , 22 octombrie 2009

      frumoasa prezentare cat despre preparate..deosebite!

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 22 octombrie 2009

      Frumos.

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 10 octombrie 2009

      Foarte frumoasa prezentare.Felicitari.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 24 septembrie 2009

      O bunatate...

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 18 august 2009

      Este peste afumat,fasii de somon si in mijloc ciupercute marinate

    • cristina i.

      cristina i. (Chef de cuisine) , 17 august 2009

      Sunt oua umplute draga Ionela2000

    • IONELA

      IONELA (Chef de cuisine) , 15 august 2009

      Bravo arata superb o paleta de culoare insa nu inteleg ce se afla pe ultimul platou ornat cu masline

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 14 august 2009

      O masa de post cu dezlegare de peste

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 14 august 2009

      O masa de post cu dezlegare de peste

    • Czompa

      Czompa (Chef de cuisine) , 21 iulie 2009

      Super, super, super!

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 21 iulie 2009

      Bravo, Cristina! Aperitivele tale sunt de efect.

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 21 iulie 2009

      Bravo tie ! Bun, bun....!

    • samoila tudorel

      samoila tudorel (Chef de cuisine) , 20 iulie 2009

      Dragut! NU, categoric "nu" tocaturii pe canicule! In schimb, apreciez efortul depus.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 20 iulie 2009

      Sunt foarte frumoase platourile.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 24 iunie 2009

      Arata minunat ...

    • cristina i.

      cristina i. (Chef de cuisine) , 10 iunie 2009

      Multumesc mult pentru complimente!

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 10 iunie 2009

      Imi place cum sunt aranjate.Se vede ca ai o placere pentru arta culinara.Felicitari!

    • Alexandrina

      Alexandrina (Chef de cuisine) , 05 mai 2009

      Si mie imi place cum sunt aranjate pe platouri aperitivele!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 03 mai 2009

      Frumos le mai aranjezi!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

52 voturi

Ingrediente

  • Chiftelute:1,5 kg carne tocata,2 oua,3 felii de paine,sare,vegeta,usturoi,ceapa.
  • Cabanos si crenvusti in aluat:2 pachete aluat foetaj,1 kg cabanos,1 kg cremvusti
  • Crochete de cascaval:300 gr cascaval,2 oua,3 linguri faina
  • Salam 2 feluri,sunculita taraneasca,sunca,cascaval.
  • Rosii,castraveti,ceapa verde,ridichi,masline
  • Branza,cascaval

Raporteaza reteta

Retete
de cristina i.
Salata cu paste

Salata cu paste

Pastele fainoase pot avea orice forma,mie imi plac mai mult spiralele acelea care sunt in mai multe

11 voturi    4 comentarii
15 min
Salate reci
Crempita mai altfel

Crempita mai altfel

Foile de cremsnit pot fi din cele care se gasesc in comert dar sunt mult mai bune daca le coaceti

16 voturi    7 comentarii
30 min
Prajituri
Kaly Tort

Kaly Tort

Se prajesc alunele, se piseaza si se pun in tava unsa cu putina margarina. Se pregateste blatul:

12 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Torturi

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Felicitari! Si mie imi place foarte mult a dichisesc mesele si sa ma inspir de la gospodine pricepute.

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Salata de sunca si viespi