Chiftelute:
Se amesteca carnea tocata cu ouale, painea inmuiata si stoarsa bine, ceapa data pe razatoare, restul condimentelor si usturoiul dupa gust, se fac bilute mici si se prajesc in ulei.
Crochete de cascaval reteta luata de pe site: se rade cascavalul pe razatoarea mica, se adauga ouale batute bine si faina, se fac bilute si se prajesc in ulei.
Cabanos in aluat:
Se taie foaia de aluat in fasii inguste care se infasoara apoi petrecut pe cabanos sau pe crenvusti fierti inainte, se coc la foc potrivit.
Crenvusti prajiti in ulei: se taie bucatele potrivite, se cresteaza in doua la capete si se prajesc in ulei
Felii de sunca si cascaval puse una peste alta (prima si ultima sa fie sunca), presate bine cu mana, se taie apoi triunghiuri.
Se mai pot pregati diverse salate: de paste, vinete, branza dulce, conopida, ciuperci etc.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii