Se preincalzeste cuptorul la 220*C
Se amesteca merele taiate cu zaharul si scortisoara; intr-o
cratita/recipient ( care sa fie Ok pus la cuptor ) se topeste untul si se adauga merele cu zaharul si scortisoara. se calesc putin.
Pentru aluat ( batter) : se amesteca cu blenderul toate ingredientele .Se toarna peste merele calite in unt.
Se coace cam 18-20 min. NU deschideti cuptorul absolut deloc in timpul acesta.
Se serveste zu zahar pudra.
*inainte de a o da la cuptor, de obicei eu arunc capsuni sau zmeura sau
afine peste ( depinde ce am). Am facut chiar si cu nuca pisata.
* noi am servit-o si cu iaurt (foarte rece) de vanilie.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii