Se freaca untul cu 200 grame zahar, 2 galbenusuri nuca macinata, cacao, faina intercalata cu cate o lingura de albus batut (6 albusuri) si vanilia.
Se unge tava cu unt se presara faina se toarna compozitia si se niveleaza cu un cutit cu lama lata. Se da la cuptor (incins) se coace la foc potrivit 30 min.
Se pregateste din timp crema de galbenus (restul de 4 galbenusuri) cu 150 grame de zahar pudra si vanilie.
Se scoate rapid tava din cuptor se unge cu aceasta crema (cu o lingura metalica) si iar se introduce in cuptor pentru 15-20 min.
Cand s-a copt se presara ciocolata rasa pe suprafata prajiturii. Se lasa sa se raceasca si apoi se portioneaza.
Se poate ca in loc de ciocolata rasa, sa se traseze linii cu o furculita peste crema de galbenus imainte de a o introduce la cuptor.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii