Cureti ardeii de cotoare, ii speli si ii lasi la scurs pe o farfurie.Separat, fierbi ouale, le cureti de coaja cand sunt gata si le tai felii.Speli apoi frunzele de varza, le tai fasii si le freci cu putina sare ca sa se inmoaie.Dai morcovul ( curatat) pe razatoare, il adaugi peste varza cu zeama de lamaie, ulei si sare daupa gust si amesteci. Umpli ardeii cu salata de legume,le pui capacele din feliile de ou ( de aceea se cheama capaciti ) si il asezi pe platou cu frunze de salata.Trebuie sa stea la rece circa 30 de minute.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii