Autor:
Anonim (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 14 august 2008
Ingrediente
1 kg ardei grasi, sos alb, 75 g unt sau margarina, 60 g faina, 500 ml lapte, 100 g brinza telemea, sare de lamaie, marar sau patrunjel tocat, 50-100 g brinza telemea sau cascaval ras.
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Ardeii mai grasi se coc si apoi se curata. Dupa ce s-au curatat, se taie in felii si se asaza in strat subtire in vasul uns cu unt. Se pregateste sosul alb. Sosul nu se sareaza deoarece ardeii au absorbit sare suficienta, cand au fost presarati dupa ce s-au copt. Se acreste putin si se aromeaza cu marar sau patrunjel taiat marunt, apoi se desarta peste ardei, presarindu-se cu brinza rasa. Se infierbinta la cuptor cu 10 minute inainte de servire
Daca ti-a placut reteta noastra "ardei copti in sos" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive
Ardeii copti curatati de coaja si seminte se taie fasii.Putina ceapa si usturoi se curata si se toaca
9 voturi
10 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Calim ceapa, adaugam ardeii copti taiati in cuburi,zarzavatul,sosul iute, apoi fasolea.Condimentam,adaugam
21 voturi
9 comentarii
30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate