Ardei copti pane

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie
Ardei copti pane

Ingrediente

  • 1O ardei kapia
  • 300g cascaval
  • 3 oua
  • faina
  • ulei pentru prajit
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Ardeii se coc, se curata de pielita si se aseaza pe un platou pe care s-au asezat in prealabil servetele de hartie. Intre straturile de ardei de pe platou se pun servetele de hartie pentru a absorbi sucul lasat de acestia. Cascavalul se taie in 10 felii cu care se umplu ardeii. Ouale se bat cu putina sare si piper. Ardeii umpluti cu cascaval se dau prin ou, apoi prin faina si iar prin ou, dupa care se pun la prajit in ulei incins . Se scot pe servetele de hartie pentru a absorbi uleiul in exces. Se servesc calzi.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise