autor:

mihaela cecilia

» » Aperitive

Ardei copti pane

Autor: mihaela cecilia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mihaela cecilia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 martie 2009

Ingrediente
1O ardei kapia, 300g cascaval, 3 oua, faina, ulei pentru prajit, sare, piper

Dificultate: Medie Timp: 1h

9 voturi

Mod de preparare

Ardeii se coc, se curata de pielita si se aseaza pe un platou pe care s-au asezat in prealabil servetele de hartie. Intre straturile de ardei de pe platou se pun servetele de hartie pentru a absorbi sucul lasat de acestia. Cascavalul se taie in 10 felii cu care se umplu ardeii. Ouale se bat cu putina sare si piper. Ardeii umpluti cu cascaval se dau prin ou, apoi prin faina si iar prin ou, dupa care se pun la prajit in ulei incins . Se scot pe servetele de hartie pentru a absorbi uleiul in exces. Se servesc calzi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei copti pane" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Salata de spanac

Salata de spanac

Spanacul se spala frunza cu frunza, se indeparteaza coditele si se da deoparte. Se curata portocala,

1 vot    0 comentarii
10 min
Aperitive
Rulada cu spanac, ciuperci si branza de vaci

Rulada cu spanac, ciuperci si branza de vaci

Se lasa spanacul la dezgetat intr-o strecuratoare.Se pune uleiul intr-o tigaie care se pune pe foc,apoi

12 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • Alina_Chiticaru

    Alina_Chiticaru (Chef de cuisine) , 27 martie 2014

    Ceva inedit, trebuie sa-i incerc si eu!

  • Piri Piri e Canela

    Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 12 mai 2010

    Tare bun trebuie sa fie!!!

  • husni

    husni (Chef de cuisine) , 14 februarie 2010

    Delicios. Imi plac mult,ardeii copti;niciodata nu i-am facut pane;am salvat reteta.

    • zana b.

      zana b. (Chef de cuisine) , 14 decembrie 2009

      Cred ca e super! Salvez reteta.

    • cristina i.

      cristina i. (Chef de cuisine) , 14 decembrie 2009

      Reteta salvata!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h

9 voturi

Ingrediente

  • 1O ardei kapia
  • 300g cascaval
  • 3 oua
  • faina
  • ulei pentru prajit
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de mihaela cecilia
SALATA DE ARDEI COPTI CU PIEPT DE PUI

SALATA DE ARDEI COPTI CU PIEPT DE PUI

Pieptul de pui se taie fasii subtiri si se marineaza 15 minute in 2 linguri de ulei de masline si

11 voturi    8 comentarii
30 min
Salate cu carne
MANCARICA DE MAZARE CU GALUSTE

MANCARICA DE MAZARE CU GALUSTE

Ceapa se curata, se spala si se taie marunt dupa care se caleste in putin ulei; morcovii se curata,

5 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
CIUPERCI LA TIGAIE, CU ROZMARIN

CIUPERCI LA TIGAIE, CU ROZMARIN

Ciupercile se curata, se spala bine si daca sunt mai mari se taie felii apoi se pun in tigaie fara

1 vot    2 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Alina_Chiticaru (Chef de cuisine)

Ceva inedit, trebuie sa-i incerc si eu!

Adauga reteta
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Tarta cu parizer si legume