autor:

Fara foto

» » Aperitive

ardei cu branza

Autor: alina - maria buterchi (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 23 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: alina - maria buterchi (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 23 mai 2008

Ingrediente
3 ardei (trei culori diferite), 200 g de branza telemea de oaie, 100 g de unt, boia, marar si galbenus de ou fiert.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

2 voturi

Mod de preparare

Se freaca branza cu untul pina devine spuma. Se imparte compozitia in trei parti egale, o parte se amesteca cu marar tocat fin, o parte se amesteca cu boia si o parte se amesteca cu galbenus de ou si se obtine trei paste de trei culori cu care se umple ardei. Se pun la rece citeva ore sa se intareasca untul si apoi se taie rondele ardei.
Daca ti-a placut reteta noastra "ardei cu branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Ardei umpluti cu branza Filadelfia

Ardei umpluti cu branza Filadelfia

Se amesteca toate ingredientele,ceapa se taie marunt si umplem ardeii,decoram si.....gata!!!!!!!!

2 voturi    7 comentarii
15 min
Aperitive cu brinza
ARDEI UMPLUT CU PASTA DE BRANZA SI MASLINE

ARDEI UMPLUT CU PASTA DE BRANZA SI MASLINE

Ardeii se spala,se curata de cotoare,seminte si se taie pe jumatate sau in sferturi. Branza telemea

9 voturi    3 comentarii
40 min
Aperitive cu brinza
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 25 %
199.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

2 voturi

Ingrediente

  • 3 ardei (trei culori diferite)
  • 200 g de branza telemea de oaie
  • 100 g de unt
  • boia
  • marar si galbenus de ou fiert.

Raporteaza reteta

Retete
de alina - maria buterchi
TORT DE PORTOCALE

TORT DE PORTOCALE

Blatul 1. Blatul se poate cumpara sau: se amesteca ouale cu zaharul si zaharul vanilat cu mixerul

10 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Torturi
peste la cuptor

peste la cuptor

Pestele curatat se aseaza intr-o tava, se presara cu sare, piper si cimbru apoi se pun deasupra ardeii

9 voturi    4 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Ciorba de pui

Ciorba de pui

Intr-o oala cu apa se pune la fiert un morcov, o radacina de patrunjel si o ceapa taiata marunt.

2 voturi    15 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Tarta cu legume si branza de capra Tarta cu legume si branza de capra

Intai pregatim legumele. Taiem vanata felii rotunde, le ungem cu ulei de masline si le frigem in cuptor pana se rumenesc putin, 15-20

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Mamaliga cu branza (in straturi) Mamaliga cu branza (in straturi)

Acest preparat se serveste foarte des in zona Ardealului, mai ales la tara. In timpul vacantelor petrecute la tara, nu exista saptamana

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Turtite cu branza feta(reteta Laurei Adamache)