Se freaca branza cu untul pina devine spuma. Se imparte compozitia in trei parti egale, o parte se amesteca cu marar tocat fin, o parte se amesteca cu boia si o parte se amesteca cu galbenus de ou si se obtine trei paste de trei culori cu care se umple ardei. Se pun la rece citeva ore sa se intareasca untul si apoi se taie rondele ardei.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii