Se taie ardeii in doua (pe orizontala), se curata de seminte si nervuri si li se reteaza codita pana la baza (jumatatile de ardei trebuie sa stea in picioare). Se sareaza si se pipereaza pe dinauntru si se aseaza intr-o forma termorezistenta. Baconul se taie cubulete. Se umplu ardeii cu jumatate din bacon si din parmezanul ras, se pune in fiecare cate un ou (spart, separat, intr-o ceasca) si se presara deasupra restul de bacon si parmezan. Se dau ardeii la cuptorul incins la 200ş si se lasa sa se patrunda circa 35 de minute. Se oparesc rosiile, se indeparteaza pielita, se taie miezul cubulete (dupa ce s-au presat intre palme ca sa iasa semintele) si se condimenteaza cu sare si boia. Se toarna apoi peste ardeii scosi din cuptor, care se pot servi fierbinti sau reci.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii