Pastele le fierbem in apa cu sare.Ceapa verde o taiem inele,iar rosiile cuburi mai mari.Incingem uleiul intr-o tigaie si calim ceapa rosiile si maslinele.Condimentam cu sare,piper si boia.Adaugam apoi pastele si mai calim 3 minute.
Umplem ardeii, carora li s-a taiat un capac si au fost curatati de seminte ,cu paste,ii presaram cu branza si le punem capacul.Asezam ardeii intr-o forma termorezistenta unsa,turnam supa si ii dam la cuptor 20-25 minute.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii