Pastele le fierbem in apa cu sare.Ceapa verde o taiem inele,iar rosiile cuburi mai mari.Incingem uleiul intr-o tigaie si calim ceapa rosiile si maslinele.Condimentam cu sare,piper si boia.Adaugam apoi pastele si mai calim 3 minute.
Umplem ardeii, carora li s-a taiat un capac si au fost curatati de seminte ,cu paste,ii presaram cu branza si le punem capacul.Asezam ardeii intr-o forma termorezistenta unsa,turnam supa si ii dam la cuptor 20-25 minute.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii