Pastele le fierbem in apa cu sare.Ceapa verde o taiem inele,iar rosiile cuburi mai mari.Incingem uleiul intr-o tigaie si calim ceapa rosiile si maslinele.Condimentam cu sare,piper si boia.Adaugam apoi pastele si mai calim 3 minute.
Umplem ardeii, carora li s-a taiat un capac si au fost curatati de seminte ,cu paste,ii presaram cu branza si le punem capacul.Asezam ardeii intr-o forma termorezistenta unsa,turnam supa si ii dam la cuptor 20-25 minute.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii