autor:

cristina i.

» » Aperitive

Ardei cu umplutura picanta

Autor: cristina i. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: cristina i. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 octombrie 2009

Ingrediente
3 ardei grasi,2 oua fierte tari,1/2 lingura mustar,1 lingura unt, lingura ceapa tocata fin,150 gr parizer,1 lingura marar tocat,6 masline,sare,piper.

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

1 vot

Mod de preparare

Se freaca galbenusurile cu mustarul si untul, pasta obtinuta se amesteca cu ceapa,mararul,parizerul tocat foarte marunt,sare si piper dupa gust.
Ardeii se spala, se scoate cotorul si semintele, se umplu cu pasta obtinuta, se tin in frigider cam 2 ore.
Se taie in jumatati, se aseaza in farfurie pe salata verde si se garniseste cu jumatati de masline.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei cu umplutura picanta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Pateuri

Pateuri

Umplutura de sunca: se fierbe la foc mic faina dizolvata in lapte amestecand continuu pana cand sosul

15 voturi    6 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Paté din ficat de curcan cu vin rosu

Paté din ficat de curcan cu vin rosu

Curatam cepele, le spalam si le stergem cu un servet absorbant, apoi le taiem julien. Punem vasul

2 voturi    3 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • marta gabriela abdelhafiz

    marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine) , 30 mai 2010

    ca aperitiv cred ca-i grozava

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 03 noiembrie 2009

    Interesant. Cred ca sunt deliciosi

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

1 vot

Ingrediente

  • 3 ardei grasi,2 oua fierte tari,1/2 lingura mustar,1 lingura unt, lingura ceapa tocata fin,150 gr parizer,1 lingura marar tocat,6 masline,sare,piper.

Raporteaza reteta

Retete
de cristina i.
Salata cu paste

Salata cu paste

Pastele fainoase pot avea orice forma,mie imi plac mai mult spiralele acelea care sunt in mai multe

11 voturi    4 comentarii
15 min
Salate reci
Crempita mai altfel

Crempita mai altfel

Foile de cremsnit pot fi din cele care se gasesc in comert dar sunt mult mai bune daca le coaceti

16 voturi    7 comentarii
30 min
Prajituri
Kaly Tort

Kaly Tort

Se prajesc alunele, se piseaza si se pun in tava unsa cu putina margarina. Se pregateste blatul:

12 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Torturi

marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)

ca aperitiv cred ca-i grozava

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Carnati ca la mama acasa