autor:

cristina i.

» » Aperitive

Ardei cu umplutura picanta

Autor: cristina i. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: cristina i. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 octombrie 2009

Ingrediente
3 ardei grasi,2 oua fierte tari,1/2 lingura mustar,1 lingura unt, lingura ceapa tocata fin,150 gr parizer,1 lingura marar tocat,6 masline,sare,piper.

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

1 vot

Mod de preparare

Se freaca galbenusurile cu mustarul si untul, pasta obtinuta se amesteca cu ceapa,mararul,parizerul tocat foarte marunt,sare si piper dupa gust.
Ardeii se spala, se scoate cotorul si semintele, se umplu cu pasta obtinuta, se tin in frigider cam 2 ore.
Se taie in jumatati, se aseaza in farfurie pe salata verde si se garniseste cu jumatati de masline.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei cu umplutura picanta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Rulada din organe de pasare

Rulada din organe de pasare

Se curata bine organele, se spala, apoi se pun la fiert in apa cu sare, se ia spuma, iar apoi se

4 voturi    5 comentarii
2h
Aperitive cu carne
Pernite cu sunca si masline

Pernite cu sunca si masline

Se taie foaia de placinta in fasii. Feliile de sunca, in doua, la fel si maslinele. Pe fiecare fasie

2 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • marta gabriela abdelhafiz

    marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine) , 30 mai 2010

    ca aperitiv cred ca-i grozava

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 03 noiembrie 2009

    Interesant. Cred ca sunt deliciosi

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

1 vot

Ingrediente

  • 3 ardei grasi,2 oua fierte tari,1/2 lingura mustar,1 lingura unt, lingura ceapa tocata fin,150 gr parizer,1 lingura marar tocat,6 masline,sare,piper.

Raporteaza reteta

Retete
de cristina i.
Salata cu paste

Salata cu paste

Pastele fainoase pot avea orice forma,mie imi plac mai mult spiralele acelea care sunt in mai multe

12 voturi    4 comentarii
15 min
Salate reci
Crempita mai altfel

Crempita mai altfel

Foile de cremsnit pot fi din cele care se gasesc in comert dar sunt mult mai bune daca le coaceti

16 voturi    7 comentarii
30 min
Prajituri
Kaly Tort

Kaly Tort

Se prajesc alunele, se piseaza si se pun in tava unsa cu putina margarina. Se pregateste blatul:

12 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Torturi

marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)

ca aperitiv cred ca-i grozava

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat) Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta unui aluat pentru placinte:

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Ciupercute cu carne de pui