Intr-un castron se amesteca branza de vaci cu usturoiul pisat,cimbru,rozmarin,2 linguri ulei de masline;se amesteca bine,se condimenteaza.
Ardeii se taie in doua,se curata de seminte(nu li se taie codita) si se spala.Jumatatile de ardei se umplu cu crema de branza.;se asaza felii de rosii, si se mai condimenteaza.
Ardeii se pun intr-o forma de sufleu unsa,se stropesc cu o lingura ulei de masline si se coc in cuptor 15-20 minute.
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieReteta de gogosari in sos de mustar. Cum prepari gogosari in sos de mustar reteta delicioasa.
Gogosari in sos de mustarRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii