Intr-un castron se amesteca branza de vaci cu usturoiul pisat,cimbru,rozmarin,2 linguri ulei de masline;se amesteca bine,se condimenteaza.
Ardeii se taie in doua,se curata de seminte(nu li se taie codita) si se spala.Jumatatile de ardei se umplu cu crema de branza.;se asaza felii de rosii, si se mai condimenteaza.
Ardeii se pun intr-o forma de sufleu unsa,se stropesc cu o lingura ulei de masline si se coc in cuptor 15-20 minute.

Prepara reteta clasica de prajitura Albinita, cu foi fragede cu miere, crema gustoasa de gris si gem acrisor. Simpla,...
Prajitura Albinita cu foi cu miere si crema de gris – reteta clasica, simpla si delicioasa
Se curata de coaja feliile de dovleac placintar, cartoful la fel, se spala si gutuia si se dau prin razatoarea mica.
Supa crema de dovleac, cu gutuie si jambon
Pulpele de pui, spalate si zvantate, se subtiaza uniform.
Rulouri din pulpe de pui umplute cu patrunjel
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii