autor:

valentina ionita

» » Aperitive

ARDEI GRAS APERITIV

Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 16 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 16 iunie 2009

Ingrediente
ardei gras, morcov ras, varza alba tocata, varza rosie tocata, smantana, mustar, ulei de masline, otet de mere sau otet balsamic, sare,

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

8 voturi

Mod de preparare

Ardeii se spala ,se indeparteaza cotoarele si semintele.
Separat se pregateste compozitia cu care se vor umple ardeii.
Se amesteca morcovul ras,varza alba tocata,varza rosie tocata si se leaga cu sosul format din smantana,mustar,ulei,otet,sare,piper,cimbru.

Este un preparat usor de pregatit si foarte sanatos.
Daca ti-a placut reteta noastra "ARDEI GRAS APERITIV" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Briose aperitiv cu ardei gras si branză de oi

Briose aperitiv cu ardei gras si branză de oi

Se curata si se taie fideluta ardeiul gras , brânză se rade pe răzătoare. Ouale se bat

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive cu oua
Chiftelute gigant de dovlecei umplute cu ou si gujoane de pui

Chiftelute gigant de dovlecei umplute cu ou si gujoane de pui

Dovlecelul se da pe razatoarea mica, se scurge si se amesteca cu faina, branza rasa, sare, piper,

17 voturi    9 comentarii
50 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 22 iunie 2009

    De regula folosesc ardei micuti si se servesc intregi pe platou si evident fiecare isi taie ardeiasul in feliute. Daca alegeti sa umpleti ardei mai mari,puteti sa-i taiati pe jumatate pastrand din codite pentru aspect si ii umpleti pe jumatate.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 21 iunie 2009

    E provocatoare aceasta reteta, dar cred ca se poate taia felii mai groase, sau se serveste asa intreg?

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 20 iunie 2009

    Acum pe caldura asta, cred ca este foarte nimerit un asa aperitiv.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

8 voturi

Ingrediente

  • ardei gras
  • morcov ras
  • varza alba tocata
  • varza rosie tocata
  • smantana
  • mustar
  • ulei de masline
  • otet de mere sau otet balsamic
  • sare,

Raporteaza reteta

Retete
de valentina ionita
Rulada din omleta

Rulada din omleta

Fiecare omleta se face din 2 oua .Se bat cele 2 oua cu putin piper ,condimente, se amesteca cu putin

48 voturi    4 comentarii
40 min
Aperitive cu oua
Mucenici  de post la cuptor

Mucenici de post la cuptor

Din faina,drojdie,sare,zahar,margarina,ulei,apa minerala se framanta un aluat potrivit,nu foarte

95 voturi    32 comentarii
1h 30 min
Retete de post
Mucenici dobrogeni de post  fierti cu zeama si multa nuca

Mucenici dobrogeni de post fierti cu zeama si multa nuca

La 250 g mucenici se pun cam 2,5l apa la fiert. Se da apa in clocot cu zahar sau miere dupa gust,

74 voturi    17 comentarii
25 min
Retete de post

valentina ionita (Chef de cuisine)

De regula folosesc ardei micuti si se servesc intregi pe platou si evident fiecare isi taie ardeiasul in feliute. Daca alegeti sa umpleti ardei mai mari,puteti sa-i taiati pe jumatate pastrand din codite pentru aspect si ii umpleti pe jumatate.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Rulada cu ghebe (sau bureti de padure)