autor:

Adina

» » Aperitive

Ardei gras umplut cu branza

Autor: Adina (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 08 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Adina (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 08 martie 2010

Ingrediente
Ardei gras, branza (telemea sau branza de vaci), sare, marar, rosii

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

4 voturi

Mod de preparare

Se spala ardeii si se taie pe lung in jumatati, dupa care pregatim crema de branza cu verdeata. Se freaca branza cu putina sare si cu mararul. Dupa ce am pregatit crema de branza incepem sa umplem jumatatile de ardei cu crema de branz si la sfarsit ii ornam cu felii de rosii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei gras umplut cu branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Mini-pizza

Mini-pizza

Ouale se bat cu sare si piper. Salamul se taie cubulete. Feliile de paine se dau prin ou

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza
Cocorada si pita de pe valea Salautei

Cocorada si pita de pe valea Salautei

Aluatul: Se face o maia din drojdie,apa,zahar si putina faina si se toarna peste faina in care

8 voturi    9 comentarii
3h
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 10 comentarii
  • Fara foto

  • Adina

    Adina (Chef de cuisine) , 25 martie 2010

    Va multumesc pt. aprecieri

  • maria mihalache

    maria mihalache (Chef de cuisine) , 24 martie 2010

    Gustos si frumos..................imi place .

  • flori de piatra

    flori de piatra (Chef de cuisine) , 09 martie 2010

    Apetisant.

    • Camelia Grosu

      Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 09 martie 2010

      Frumos platoul.

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 09 martie 2010

      preferati mei!i-mi place si ornamentul

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 08 martie 2010

      Foarte gustos aperitiv si foarte aspectuos pentru ocazii.Felicitari pentru prezentare*****

    • Fara foto

      vasile , 08 martie 2010

      este apetisanta

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 08 martie 2010

      Simplu si gustos.

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 08 martie 2010

      Foarte bun si usor!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 08 martie 2010

      O bunatate...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

15 min

4 voturi

Ingrediente

  • Ardei gras
  • branza (telemea sau branza de vaci)
  • sare
  • marar
  • rosii

Raporteaza reteta

Retete
de Adina
Ciorba de pui

Ciorba de pui

Se pune la fiert carnea de pui, se lasa foc potrivit, cand incepe sa fiarba carnea, deasupra se

9 voturi    8 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Legume la cuptor (de post)

Legume la cuptor (de post)

1. Ciupercile se spala si se curata, 3/4 din ciuperci le tocam julien, 1/4 le lasam intregi; 2.

11 voturi    3 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Sarmalute in foi de vita (de post)

Sarmalute in foi de vita (de post)

- Se toaca ciupercile marunt; - Morcovul se da prin razatoarea mica; - Ceapa se toaca marunt; -

11 voturi    8 comentarii
2h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Adina (Chef de cuisine)

Va multumesc pt. aprecieri

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Pateuri cu branza sarata si vanata Pateuri cu branza sarata si vanata

Aluatul il scoatem de cu seara in frigider sa se dezghete. Umplutura- intr-un bol amestecam bine branzeturile, adaugam vanata si usturoiul

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Pateuri cu branza vegana si masline verzi Pateuri cu branza vegana si masline verzi

Intai pregatim umplutura- dam pe razatoare branza si amestecam cu maslinele taiate si cu zaatar si amestecam bine. Intindem o foaie

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Friganele cu parmezan la Doubletta