autor:

Adina

» » Aperitive

Ardei gras umplut cu branza

Autor: Adina (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 08 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Adina (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 08 martie 2010

Ingrediente
Ardei gras, branza (telemea sau branza de vaci), sare, marar, rosii

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

4 voturi

Mod de preparare

Se spala ardeii si se taie pe lung in jumatati, dupa care pregatim crema de branza cu verdeata. Se freaca branza cu putina sare si cu mararul. Dupa ce am pregatit crema de branza incepem sa umplem jumatatile de ardei cu crema de branz si la sfarsit ii ornam cu felii de rosii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei gras umplut cu branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Briose aperitiv cu cascaval si seminte de chimen

Briose aperitiv cu cascaval si seminte de chimen

Se pune in bolul de mixat laptele cu ouale si se mixeaza bine ,se adauga uleiul , faina,praful de

34 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu brinza
Saleuri

Saleuri

Se dezgheata aluatul, se rade cascavalul, se presara semintele de chimen, apoi se taie betisoare

5 voturi    2 comentarii
50 min
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 10 comentarii
  • Fara foto

  • Adina

    Adina (Chef de cuisine) , 25 martie 2010

    Va multumesc pt. aprecieri

  • maria mihalache

    maria mihalache (Chef de cuisine) , 24 martie 2010

    Gustos si frumos..................imi place .

  • flori de piatra

    flori de piatra (Chef de cuisine) , 09 martie 2010

    Apetisant.

    • Camelia Grosu

      Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 09 martie 2010

      Frumos platoul.

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 09 martie 2010

      preferati mei!i-mi place si ornamentul

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 08 martie 2010

      Foarte gustos aperitiv si foarte aspectuos pentru ocazii.Felicitari pentru prezentare*****

    • Fara foto

      vasile , 08 martie 2010

      este apetisanta

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 08 martie 2010

      Simplu si gustos.

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 08 martie 2010

      Foarte bun si usor!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 08 martie 2010

      O bunatate...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

15 min

4 voturi

Ingrediente

  • Ardei gras
  • branza (telemea sau branza de vaci)
  • sare
  • marar
  • rosii

Raporteaza reteta

Retete
de Adina
Ciorba de pui

Ciorba de pui

Se pune la fiert carnea de pui, se lasa foc potrivit, cand incepe sa fiarba carnea, deasupra se

8 voturi    8 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Legume la cuptor (de post)

Legume la cuptor (de post)

1. Ciupercile se spala si se curata, 3/4 din ciuperci le tocam julien, 1/4 le lasam intregi; 2.

11 voturi    3 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Sarmalute in foi de vita (de post)

Sarmalute in foi de vita (de post)

- Se toaca ciupercile marunt; - Morcovul se da prin razatoarea mica; - Ceapa se toaca marunt; -

11 voturi    8 comentarii
2h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Adina (Chef de cuisine)

Va multumesc pt. aprecieri

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza

Pregatesti maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute, la

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Cornuri din aluat de cartofi Cornuri din aluat de cartofi

Se fierb cartofii pana cand sunt moi, se scurg de apa, apoi se pun in bol si se paseaza. Lasa-i sa se raceasca. Se adauga parmezanul

0 voturi    0 comentarii
35 min
Aluaturi si Foietaje
Rulada-aperitiv Rodica