autor:

burdulea maria elena

» » Aperitive

Ardei gras umplut cu urda si cas

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 06 septembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 06 septembrie 2010

Ingrediente
2 ardei grasi, 200 g urda, 100 g cas de oaie, sare, piper, 1 ceapa, 3 sau 4 fire de patrunjel.

Dificultate: Medie Timp: 15 min

1 vot

Mod de preparare

Mod de preparare: se prepara o pasta din urda, cas, ceapa razuita, patrunjelul verde, piper, boia, sare (eu am mixat totul cu blenderul). Ardeii spalati se curata de samburi, se umplu cu aceasta pasta, apoi se adu la rece 30 minute, dupa carea se pot consuma, se taie felii de grosimea unui deget. In cazul in care ati preparat prea multa pasta, aceasta nu se arunca, puteti umple rosii, sau puteti folosi la sandvisuri.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei gras umplut cu urda si cas" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Crema de branza cu ciuperci

Crema de branza cu ciuperci

Spalam ciupercile, le punem la fiert pentru 20 de minute cu sare si piper. Dupa acest timp, le luam

2 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive cu brinza
Rulada de mamaliga umpluta cu branza

Rulada de mamaliga umpluta cu branza

Intr-un ceaun, se face mamaliga din faina de malai dupa reteta traditionala, apoi se intinde cit

1 vot    1 comentariu
40 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

15 min

1 vot

Ingrediente

  • 2 ardei grasi
  • 200 g urda
  • 100 g cas de oaie
  • sare
  • piper
  • 1 ceapa
  • 3 sau 4 fire de patrunjel.

Raporteaza reteta

Retete
de burdulea maria elena
Tort OM DE ZAPADA

Tort OM DE ZAPADA

Se face un blat dupa metoda: separam albusul de galbenus. Batem spuma tare cu robotul cele 7 albusuri,

9 voturi    11 comentarii
1h
Torturi
Fasole frecata

Fasole frecata

Fasolea spalata, se pune la fiert cu apa rece. Eu obisnuiesc dupa ce incepe fasolea sa fiarba si

13 voturi    22 comentarii
2h 30 min
Retete de post
Chiftele de carne

Chiftele de carne

Punem intrun vas, carnea tocata de vita si de porc, adaugam painea muiata in apa si stoarsa bine,

12 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Pateuri cu branza sarata si vanata Pateuri cu branza sarata si vanata

Aluatul il scoatem de cu seara in frigider sa se dezghete. Umplutura- intr-un bol amestecam bine branzeturile, adaugam vanata si usturoiul

1 vot    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Pateuri cu branza vegana si masline verzi Pateuri cu branza vegana si masline verzi

Intai pregatim umplutura- dam pe razatoare branza si amestecam cu maslinele taiate si cu zaatar si amestecam bine. Intindem o foaie

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Placinte cu branza si marar