autor:

burdulea maria elena

» » Aperitive

Ardei gras umplut cu urda si cas

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 06 septembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 06 septembrie 2010

Ingrediente
2 ardei grasi, 200 g urda, 100 g cas de oaie, sare, piper, 1 ceapa, 3 sau 4 fire de patrunjel.

Dificultate: Medie Timp: 15 min

1 vot

Mod de preparare

Mod de preparare: se prepara o pasta din urda, cas, ceapa razuita, patrunjelul verde, piper, boia, sare (eu am mixat totul cu blenderul). Ardeii spalati se curata de samburi, se umplu cu aceasta pasta, apoi se adu la rece 30 minute, dupa carea se pot consuma, se taie felii de grosimea unui deget. In cazul in care ati preparat prea multa pasta, aceasta nu se arunca, puteti umple rosii, sau puteti folosi la sandvisuri.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei gras umplut cu urda si cas" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Focaccia cu branza

Focaccia cu branza

Amestecam faina cu sarea intr-un bol iar in mijloc adaugam,uleiul,apa amestecata cu drojdia,5 linguri

5 voturi    7 comentarii
1h 25 min
Aperitive cu brinza
Placinta cu branza si marar

Placinta cu branza si marar

Coca: galbenususrile se bat cu sare si smintina, apoi se adauga peste faina si se framinta un aluat

19 voturi    10 comentarii
2h
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

Dryer 2000W grey

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei

Clipper 41mm W/Beard

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

15 min

1 vot

Ingrediente

  • 2 ardei grasi
  • 200 g urda
  • 100 g cas de oaie
  • sare
  • piper
  • 1 ceapa
  • 3 sau 4 fire de patrunjel.

Raporteaza reteta

Retete
de burdulea maria elena
Tort OM DE ZAPADA

Tort OM DE ZAPADA

Se face un blat dupa metoda: separam albusul de galbenus. Batem spuma tare cu robotul cele 7 albusuri,

9 voturi    11 comentarii
1h
Torturi
Fasole frecata

Fasole frecata

Fasolea spalata, se pune la fiert cu apa rece. Eu obisnuiesc dupa ce incepe fasolea sa fiarba si

12 voturi    21 comentarii
2h 30 min
Retete de post
Chiftele de carne

Chiftele de carne

Punem intrun vas, carnea tocata de vita si de porc, adaugam painea muiata in apa si stoarsa bine,

12 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Pateuri cu branza sarata si vanata Pateuri cu branza sarata si vanata

Aluatul il scoatem de cu seara in frigider sa se dezghete. Umplutura- intr-un bol amestecam bine branzeturile, adaugam vanata si usturoiul

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Pateuri cu branza vegana si masline verzi Pateuri cu branza vegana si masline verzi

Intai pregatim umplutura- dam pe razatoare branza si amestecam cu maslinele taiate si cu zaatar si amestecam bine. Intindem o foaie

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Crema de iaurt si smantana