Ardeii se coc,apoi se curata de pielite si seminte.
Se face un sos din iaurt/smantana:se caleste faina in unt si se adauga iaurtul/smantana si sare.
Se pun ardeii in sos si se lasa la foc potrivit sa dea cateva clocote.
Inainte de a servi se decoreaza cu felii de rosii si verdeata.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii