Se spala, taie in jumatati si se curata ardeii separat trecem la preparare pastei dupa cum urmeaza, branza telemea se rade pe razatoare mica si se amesteca cu branza de burduf, untul si smantana se va obtine o pasta cremoasa, se taie o legatura de marar si se amesteca, optional se poate pune si usturoi pisat bine, se gusta compozitia daca considerati ca trebuie sare si piper se poate adauga.
Pasta rezultata se va da la rece in frigider o ora, dupa care se trece la umplerea ardeilor. Se trece la aranjarea farfuriei, pe frunze de salata aranjam ardeii, se decoreaza si se poat servi.
In pasta de branza se poate adauga si alte ingrediente: boia dulce/ iute/ usturoi/ ceapa rosie/ceapa verde.
www.reteteleluisupernico.blogspot.com
Pofta Buna.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii