autor:

Nicoleta Mariana Sandulache

» » Aperitive

Ardei rosii, umpluti cu pasta de branza

Autor: Nicoleta Mariana Sandulache (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 18 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Nicoleta Mariana Sandulache (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 18 iunie 2009

Ingrediente
10 ardei rosii mai mici, 150 gr de branza telemea, 100 gr branza de burduf, 100 gr de smantana, 1 legatura de marar, 100 gr de unt, se poate adauga optional si 2-3 catei de usturoi, , Pentru design:cateva frunze de salata verde, cateva fasii de ardei verde, cateva rosii cherry, o ridichie, cateva feliute de ceapa rosie si un varf de morcov din care se face o floare, ca in fotografiile alaturate.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

28 voturi

Mod de preparare

Se spala, taie in jumatati si se curata ardeii separat trecem la preparare pastei dupa cum urmeaza, branza telemea se rade pe razatoare mica si se amesteca cu branza de burduf, untul si smantana se va obtine o pasta cremoasa, se taie o legatura de marar si se amesteca, optional se poate pune si usturoi pisat bine, se gusta compozitia daca considerati ca trebuie sare si piper se poate adauga.

Pasta rezultata se va da la rece in frigider o ora, dupa care se trece la umplerea ardeilor. Se trece la aranjarea farfuriei, pe frunze de salata aranjam ardeii, se decoreaza si se poat servi.

In pasta de branza se poate adauga si alte ingrediente: boia dulce/ iute/ usturoi/ ceapa rosie/ceapa verde.

www.reteteleluisupernico.blogspot.com

Pofta Buna.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei rosii, umpluti cu pasta de branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Saleuri

Saleuri

Se dezgheata aluatul, se rade cascavalul, se presara semintele de chimen, apoi se taie betisoare

5 voturi    2 comentarii
50 min
Aperitive cu brinza
Triunghiuri cu foietaj-foi si branza

Triunghiuri cu foietaj-foi si branza

Se preincalzeste cuptorul si se lasa foile de foietaj la dezghetat. Dintr-o foaie de foietaj obtinem

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive cu brinza
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 17 august 2009

    Foatre buna.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 22 iunie 2009

    Pregatesc si rosii umplute cu pasta de branza,tartine...

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 22 iunie 2009

    O mancare rapida si foarte gustoasa.

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

28 voturi

Ingrediente

  • 10 ardei rosii mai mici
  • 150 gr de branza telemea
  • 100 gr branza de burduf
  • 100 gr de smantana
  • 1 legatura de marar
  • 100 gr de unt
  • se poate adauga optional si 2-3 catei de usturoi
  • Pentru design:cateva frunze de salata verde
  • cateva fasii de ardei verde
  • cateva rosii cherry
  • o ridichie
  • cateva feliute de ceapa rosie si un varf de morcov din care se face o floare
  • ca in fotografiile alaturate.

Raporteaza reteta

Retete
de Nicoleta Mariana Sandulache
Peste in aluat

Peste in aluat

Pestele se spala si se usuca cu servete absorbante, se da deoparte, se curata, spala si taie cartofi

29 voturi    11 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Smecherul Catel sau Pluto

Smecherul Catel sau Pluto

Pentru copii este o reteta care atrage foarte mult si vor fi incantati sa manance. Seaseaza cele

22 voturi    6 comentarii
5 min
Sandviciuri
Crocodilul buclucas

Crocodilul buclucas

Se taie unn castravete cu aparatul special(pentru ai apare corpul spiralat) se lasa decat capatul

18 voturi    12 comentarii
10 min
Sandviciuri

Varadi Silvia (Chef de cuisine)

Foatre buna.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Tarta cu legume si branza de capra Tarta cu legume si branza de capra

Intai pregatim legumele. Taiem vanata felii rotunde, le ungem cu ulei de masline si le frigem in cuptor pana se rumenesc putin, 15-20

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Mamaliga cu branza (in straturi) Mamaliga cu branza (in straturi)

Acest preparat se serveste foarte des in zona Ardealului, mai ales la tara. In timpul vacantelor petrecute la tara, nu exista saptamana

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Quiche cu costita si branza