Ardei rosii, umpluti cu pasta de branza

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa
Ardei rosii, umpluti cu pasta de branza

Ingrediente

  • 10 ardei rosii mai mici
  • 150 gr de branza telemea
  • 100 gr branza de burduf
  • 100 gr de smantana
  • 1 legatura de marar
  • 100 gr de unt
  • se poate adauga optional si 2-3 catei de usturoi
  • Pentru design:cateva frunze de salata verde, cateva fasii de ardei verde, cateva rosii cherry, o ridichie, cateva feliute de ceapa rosie si un varf de morcov din care se face o floare, ca in fotografiile alaturate.

Mod de preparare

Se spala, taie in jumatati si se curata ardeii separat trecem la preparare pastei dupa cum urmeaza, branza telemea se rade pe razatoare mica si se amesteca cu branza de burduf, untul si smantana se va obtine o pasta cremoasa, se taie o legatura de marar si se amesteca, optional se poate pune si usturoi pisat bine, se gusta compozitia daca considerati ca trebuie sare si piper se poate adauga.

Pasta rezultata se va da la rece in frigider o ora, dupa care se trece la umplerea ardeilor. Se trece la aranjarea farfuriei, pe frunze de salata aranjam ardeii, se decoreaza si se poat servi.

In pasta de branza se poate adauga si alte ingrediente: boia dulce/ iute/ usturoi/ ceapa rosie/ceapa verde.

www.reteteleluisupernico.blogspot.com

Pofta Buna.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse
Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise