autor:

valentina ionita

» » Aperitive

ARDEI UMPLUT CU PASTA DE BRANZA SI MASLINE

Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 13 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 13 iunie 2009

Ingrediente
Se poate folosi ardei gras(verde,rosu,galben) si ardei capia rosu,verde, 300 g ardei gras verde, 150 g branza telemea de vaca,oaie sau capra, 150 g branza proaspata de vaci, 150 g masline, un cubulet de unt cca 50 - 60 g, o legatura marar verde, sare, dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

9 voturi

Mod de preparare

Ardeii se spala,se curata de cotoare,seminte si se taie pe jumatate sau in sferturi.
Branza telemea se da pe razatoare,branza de vaci se scurge bine si se amesteca impreuna cu untul pana se omogenizeaza.
Maslinele se spala,se oparesc ,se racesc,se scot samburii, se toaca marunt ,se amesteca cu pasta de branza si se adauga si mararul tocat marunt.Se potriveste de sare,piper si cimbru dupa gust.
Daca ti-a placut reteta noastra "ARDEI UMPLUT CU PASTA DE BRANZA SI MASLINE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Clătite umplute cu pastă de somon

Clătite umplute cu pastă de somon

Aluatul de clătite se prepară bătând bine ouăle cu sare şi puţin ulei,se adaugă apoi pe

10 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu brinza
Melcisori cu spanac si branza

Melcisori cu spanac si branza

Preparam prima data aluatul . Incalzim laptele putin si dizolvam in el drojdia . Intr-un castron

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

Mixer compact cu bol

- 54 %
499.99 lei
229.99 lei

Trimmer T810E

- 20 %
229.99 lei
183.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 08 iulie 2009

    Ambele retete sunt interesante.Bravo fetelor!

  • zana b.

    zana b. (Chef de cuisine) , 03 iulie 2009

    Interesanta si ideea aceasta cu oul sau cabanosul in interiorul ardeiului.Cred ca arata bine.

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 02 iulie 2009

    Eu scot cotorul si umplu ardelul intreg. Inauntru introduc ou intreg sau cabanos. Tai felii rotunde. Sunt aspectuoase si foarte bune.

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

9 voturi

Ingrediente

  • Se poate folosi ardei gras(verde,rosu,galben) si ardei capia rosu,verde
  • 300 g ardei gras verde
  • 150 g branza telemea de vaca,oaie sau capra
  • 150 g branza proaspata de vaci
  • 150 g masline
  • un cubulet de unt cca 50 - 60 g
  • o legatura marar verde
  • sare, dupa gust

Raporteaza reteta

Retete
de valentina ionita
Rulada din omleta

Rulada din omleta

Fiecare omleta se face din 2 oua .Se bat cele 2 oua cu putin piper ,condimente, se amesteca cu putin

48 voturi    4 comentarii
40 min
Aperitive cu oua
Mucenici  de post la cuptor

Mucenici de post la cuptor

Din faina,drojdie,sare,zahar,margarina,ulei,apa minerala se framanta un aluat potrivit,nu foarte

95 voturi    32 comentarii
1h 30 min
Retete de post
Mucenici dobrogeni de post  fierti cu zeama si multa nuca

Mucenici dobrogeni de post fierti cu zeama si multa nuca

La 250 g mucenici se pun cam 2,5l apa la fiert. Se da apa in clocot cu zahar sau miere dupa gust,

74 voturi    17 comentarii
25 min
Retete de post

mirey (Chef de cuisine)

Ambele retete sunt interesante.Bravo fetelor!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Cordon bleu din castraveti murati Cordon bleu din castraveti murati

Se taie capetele la castraveti si se indeparteaza miezul cu ajutorul ustensilei de scos cotoarele la mere. Se spala castravetii si

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Tarta cu legume si branza de capra Tarta cu legume si branza de capra

Intai pregatim legumele. Taiem vanata felii rotunde, le ungem cu ulei de masline si le frigem in cuptor pana se rumenesc putin, 15-20

1 vot    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
MAMALIGUTA CU BRANZA