autor:

valentina ionita

» » Aperitive

ARDEI UMPLUT CU PASTA DE BRANZA SI MASLINE

Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 13 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 13 iunie 2009

Ingrediente
Se poate folosi ardei gras(verde,rosu,galben) si ardei capia rosu,verde, 300 g ardei gras verde, 150 g branza telemea de vaca,oaie sau capra, 150 g branza proaspata de vaci, 150 g masline, un cubulet de unt cca 50 - 60 g, o legatura marar verde, sare, dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

9 voturi

Mod de preparare

Ardeii se spala,se curata de cotoare,seminte si se taie pe jumatate sau in sferturi.
Branza telemea se da pe razatoare,branza de vaci se scurge bine si se amesteca impreuna cu untul pana se omogenizeaza.
Maslinele se spala,se oparesc ,se racesc,se scot samburii, se toaca marunt ,se amesteca cu pasta de branza si se adauga si mararul tocat marunt.Se potriveste de sare,piper si cimbru dupa gust.
Daca ti-a placut reteta noastra "ARDEI UMPLUT CU PASTA DE BRANZA SI MASLINE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Paine cu usturoi / Garlic bread

Paine cu usturoi / Garlic bread

Aceasta paine se poate pregati in doua moduri: sa fie crocanta, fie moale. Noi le-am pregatit in

24 voturi    7 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza
Ardei kapia umpluti cu crema de branza ,la cuptor

Ardei kapia umpluti cu crema de branza ,la cuptor

Spalam ardeii apoi ii crestam in lung ,de la cotor pana la varf..Indepartam semintele si nervurile. Intr-un

4 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 08 iulie 2009

    Ambele retete sunt interesante.Bravo fetelor!

  • zana b.

    zana b. (Chef de cuisine) , 03 iulie 2009

    Interesanta si ideea aceasta cu oul sau cabanosul in interiorul ardeiului.Cred ca arata bine.

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 02 iulie 2009

    Eu scot cotorul si umplu ardelul intreg. Inauntru introduc ou intreg sau cabanos. Tai felii rotunde. Sunt aspectuoase si foarte bune.

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

9 voturi

Ingrediente

  • Se poate folosi ardei gras(verde,rosu,galben) si ardei capia rosu,verde
  • 300 g ardei gras verde
  • 150 g branza telemea de vaca,oaie sau capra
  • 150 g branza proaspata de vaci
  • 150 g masline
  • un cubulet de unt cca 50 - 60 g
  • o legatura marar verde
  • sare, dupa gust

Raporteaza reteta

Retete
de valentina ionita
Rulada din omleta

Rulada din omleta

Fiecare omleta se face din 2 oua .Se bat cele 2 oua cu putin piper ,condimente, se amesteca cu putin

50 voturi    4 comentarii
40 min
Aperitive cu oua
Mucenici  de post la cuptor

Mucenici de post la cuptor

Din faina,drojdie,sare,zahar,margarina,ulei,apa minerala se framanta un aluat potrivit,nu foarte

95 voturi    32 comentarii
1h 30 min
Retete de post
Mucenici dobrogeni de post  fierti cu zeama si multa nuca

Mucenici dobrogeni de post fierti cu zeama si multa nuca

La 250 g mucenici se pun cam 2,5l apa la fiert. Se da apa in clocot cu zahar sau miere dupa gust,

76 voturi    17 comentarii
25 min
Retete de post

mirey (Chef de cuisine)

Ambele retete sunt interesante.Bravo fetelor!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Pateuri cu branza sarata si vanata Pateuri cu branza sarata si vanata

Aluatul il scoatem de cu seara in frigider sa se dezghete. Umplutura- intr-un bol amestecam bine branzeturile, adaugam vanata si usturoiul

1 vot    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Pateuri cu branza vegana si masline verzi Pateuri cu branza vegana si masline verzi

Intai pregatim umplutura- dam pe razatoare branza si amestecam cu maslinele taiate si cu zaatar si amestecam bine. Intindem o foaie

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Cocurei ca in Maramures