autor:

valentina ionita

» » Aperitive

ARDEI UMPLUT CU PASTA DE BRANZA SI MASLINE

Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 13 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 13 iunie 2009

Ingrediente
Se poate folosi ardei gras(verde,rosu,galben) si ardei capia rosu,verde, 300 g ardei gras verde, 150 g branza telemea de vaca,oaie sau capra, 150 g branza proaspata de vaci, 150 g masline, un cubulet de unt cca 50 - 60 g, o legatura marar verde, sare, dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

9 voturi

Mod de preparare

Ardeii se spala,se curata de cotoare,seminte si se taie pe jumatate sau in sferturi.
Branza telemea se da pe razatoare,branza de vaci se scurge bine si se amesteca impreuna cu untul pana se omogenizeaza.
Maslinele se spala,se oparesc ,se racesc,se scot samburii, se toaca marunt ,se amesteca cu pasta de branza si se adauga si mararul tocat marunt.Se potriveste de sare,piper si cimbru dupa gust.
Daca ti-a placut reteta noastra "ARDEI UMPLUT CU PASTA DE BRANZA SI MASLINE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Mini pizza

Mini pizza

Intindeti foaia de aluat pe care o decupati dupa marimea dorita .Garnisiti fiecare bucata cu ingredientele

5 voturi    3 comentarii
15 min
Aperitive cu brinza
Cartofi la cuptor umpluti cu branza

Cartofi la cuptor umpluti cu branza

Se spala cartofii si se pun la fiert cu tot cu coaja. Se fierb cat sa ramana destul de tari, sa

21 voturi    4 comentarii
50 min
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 08 iulie 2009

    Ambele retete sunt interesante.Bravo fetelor!

  • zana b.

    zana b. (Chef de cuisine) , 03 iulie 2009

    Interesanta si ideea aceasta cu oul sau cabanosul in interiorul ardeiului.Cred ca arata bine.

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 02 iulie 2009

    Eu scot cotorul si umplu ardelul intreg. Inauntru introduc ou intreg sau cabanos. Tai felii rotunde. Sunt aspectuoase si foarte bune.

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

9 voturi

Ingrediente

  • Se poate folosi ardei gras(verde,rosu,galben) si ardei capia rosu,verde
  • 300 g ardei gras verde
  • 150 g branza telemea de vaca,oaie sau capra
  • 150 g branza proaspata de vaci
  • 150 g masline
  • un cubulet de unt cca 50 - 60 g
  • o legatura marar verde
  • sare, dupa gust

Raporteaza reteta

Retete
de valentina ionita
Rulada din omleta

Rulada din omleta

Fiecare omleta se face din 2 oua .Se bat cele 2 oua cu putin piper ,condimente, se amesteca cu putin

48 voturi    4 comentarii
40 min
Aperitive cu oua
Mucenici  de post la cuptor

Mucenici de post la cuptor

Din faina,drojdie,sare,zahar,margarina,ulei,apa minerala se framanta un aluat potrivit,nu foarte

95 voturi    32 comentarii
1h 30 min
Retete de post
Mucenici dobrogeni de post  fierti cu zeama si multa nuca

Mucenici dobrogeni de post fierti cu zeama si multa nuca

La 250 g mucenici se pun cam 2,5l apa la fiert. Se da apa in clocot cu zahar sau miere dupa gust,

74 voturi    17 comentarii
25 min
Retete de post

mirey (Chef de cuisine)

Ambele retete sunt interesante.Bravo fetelor!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza

Pregatesti maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute, la

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Cornuri din aluat de cartofi Cornuri din aluat de cartofi

Se fierb cartofii pana cand sunt moi, se scurg de apa, apoi se pun in bol si se paseaza. Lasa-i sa se raceasca. Se adauga parmezanul

0 voturi    0 comentarii
35 min
Aluaturi si Foietaje
chec cu masline si sunca