autor:

Fara foto

» » Aperitive

Ardei umpluti

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 aprilie 2009

Ingrediente
1 ardei gras rosu, mare, taiat in doua pe, lungime si fara seminte, 1 ardei gras verde, mare, taiat in doua pe, lungime si fara seminte, 1 lingura ulei de masline, 1 ceapa rosie, mare, tocata marunt, 5 catei de usturoi, tocati, conserva (540 g) fasole cannellini,, scursa si spalata, 2 linguri pasta de rosii, 2 linguri seminte de susan, 1/2 lingurita pudra de cacao fara zahar, 1/2 lingurita oregano uscat, 1/2 lingurita scortisoara, 1/2 lingurita sare, 11/2 cani rosii taiate din conserva, 1/3 cana stafide, 85 g brânza moale de capra, sfarâmata

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Într-un vas de gatit la aburi, se tin jumatatile de
ardei cu partea taiata in jos, 10 minute sau pâna
sunt crocante-fragede.
Într-o tigaie de teflon, se Încinge uleiul la foc mic.
Se adauga ceapa si usturoiul si se calesc 5 minute
sau pâna se rumeneste ceapa. Se masoara 1/4 cana
din amestecul cu ceapa si se pune Într-un castron.
Se adauga faso/ea si pasta de rosii si se zdrobesc cu
un aparat pentru facut cartofi piure sau cu o lingura.
3\' În amestecul de ceapa ramas În tigaie se pun
semintele de susan, pudra de cacao, oregano,
scortisoara si sarea; se prajesc 1 minut. Se adauga
rosiile taiate si stafidele; se pun la fiert. Când dau În
clocot, se face focul mic, se acopera si se mai fierb
5 minute ca sa se amestece aromele. Se scot Într-un
robot de bucatarie si se amesteca pâna se fac piure.
Se pune piureul Înapoi În tigaie si se adauga 1/3
cana cu apa. Se adauga ardeii tinuti la abur, cu partea
ta iata În sus. Se pune amestecul cu fasole in ardei;
se acopera si se fierb 5 minute. Se pune putin sos
peste fasole si se presara cu brânza; se acopera si
se mai tin la foc 2 minute ca sa se topeasca brânza.
Pentru servit se pune putin sos pe fiecare
farfurie, SI se asaza deasupra o jumatate de ardei.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Ardei umpluti cu carne

Ardei umpluti cu carne

Se spala bine orezul. Se amesteca bine carnea cu orezul, morcovul ras, condimentele, ceapa si verdeata

4 voturi    1 comentariu
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ardei umpluti cu carne

Ardei umpluti cu carne

Carnea impreuna cu ceapa o trecem prin masina de tocat. Adaugam oul,orezul spalat, 1/2 legatura

5 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 ardei gras rosu
  • mare
  • taiat in doua pe
  • lungime si fara seminte
  • 1 ardei gras verde
  • mare
  • taiat in doua pe
  • lungime si fara seminte
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 ceapa rosie
  • mare
  • tocata marunt
  • 5 catei de usturoi
  • tocati
  • conserva (540 g) fasole cannellini,
  • scursa si spalata
  • 2 linguri pasta de rosii
  • 2 linguri seminte de susan
  • 1/2 lingurita pudra de cacao fara zahar
  • 1/2 lingurita oregano uscat
  • 1/2 lingurita scortisoara
  • 1/2 lingurita sare
  • 11/2 cani rosii taiate din conserva
  • 1/3 cana stafide
  • 85 g brânza moale de capra
  • sfarâmata

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Pateuri cu branza vegana si masline verzi Pateuri cu branza vegana si masline verzi

Intai pregatim umplutura- dam pe razatoare branza si amestecam cu maslinele taiate si cu zaatar si amestecam bine. Intindem o foaie

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Batoane de porumb cu branza Batoane de porumb cu branza

Se strecoara porumbul si se amesteca cu ouale, uleiul, branza si restul ingredientelor in afara de pesmet. Se amesteca bine pana se

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive cu brinza
Pizza cu dovlecel, cas si sunca