autor:

Cely Snijec

» » Aperitive

Ardei umpluti cu branza

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 aprilie 2009

Ingrediente
un ardei gras rosu, un ardei gras verde, un ardei gras galben, 1/2 kg branza de vaci, 1/2 pachet unt, un ou fiert, 2 bucati cabanos de dimensunea ardeilor, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Ardeii se curata de cotor, se spala, se lasa la scurs.
Branza se freaca cu untul, sarea si piperul.
Se tapeteaza peretii ardeilor cu branza. In ardeiul rosu de introduce oul, iar in ceilalti cate un batonel de cabanos. Se umple cu branza, astfel incat sa nu ramana goluri, se da la rece pentru 2-3 ore. Se taie felii subtiri cu un cutit foarte ascutit, se asaza pe platou dupa imaginatie. Este un aperitiv gustos si foarte aspectuos.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti cu branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Ardei umpluti cu branza

Ardei umpluti cu branza

Ardeii ii spalam bine cu apa rece si ii uscam . II coacem pe gratar sau in cuptor pana cand se desprinde

4 voturi    0 comentarii
1h
Retete de Pasti
Ardei rosii, umpluti cu pasta de branza

Ardei rosii, umpluti cu pasta de branza

Se spala, taie in jumatati si se curata ardeii separat trecem la preparare pastei dupa cum urmeaza,

28 voturi    3 comentarii
25 min
Aperitive cu brinza
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 30 aprilie 2009

    Eu pregateam ardei si rosii umplute cu pasta de branza de vaci cu smantana,marar si chimen.Nu am folosit carnacior.Merita incercat.

  • lucica mihaila

    lucica mihaila (Chef de cuisine) , 20 aprilie 2009

    Imi place idea, nu am pregatit-o inca, dar trbuie sa fac un aperitiv frumos si gustos pentru sambata, cind voi aniversa ziua sotului. Nu are ce sa nu fie bun la ea, aspectul va face impresie - sunt convinsa.

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • un ardei gras rosu
  • un ardei gras verde
  • un ardei gras galben
  • 1/2 kg branza de vaci
  • 1/2 pachet unt
  • un ou fiert
  • 2 bucati cabanos de dimensunea ardeilor
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

valentina ionita (Chef de cuisine)

Eu pregateam ardei si rosii umplute cu pasta de branza de vaci cu smantana,marar si chimen.Nu am folosit carnacior.Merita incercat.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Tarta cu legume si branza de capra Tarta cu legume si branza de capra

Intai pregatim legumele. Taiem vanata felii rotunde, le ungem cu ulei de masline si le frigem in cuptor pana se rumenesc putin, 15-20

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Mamaliga cu branza (in straturi) Mamaliga cu branza (in straturi)

Acest preparat se serveste foarte des in zona Ardealului, mai ales la tara. In timpul vacantelor petrecute la tara, nu exista saptamana

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Flori de dovlecel umplute cu ricotta