Ardeii se curata de cotor, se spala, se lasa la scurs.
Branza se freaca cu untul, sarea si piperul.
Se tapeteaza peretii ardeilor cu branza. In ardeiul rosu de introduce oul, iar in ceilalti cate un batonel de cabanos. Se umple cu branza, astfel incat sa nu ramana goluri, se da la rece pentru 2-3 ore. Se taie felii subtiri cu un cutit foarte ascutit, se asaza pe platou dupa imaginatie. Este un aperitiv gustos si foarte aspectuos.
Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minuteDescopera reteta traditionala pentru cartofi taranesti si invata cum sa prepari acest fel de mancare delicios si simplu. Afla...
Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosiIncearca reteta noastra savuroasa de ceafa de porc la tigaie, gatita cu ceapa rosie usor sotata, rosii cherry dulci si...
Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii