Ardeii se curata de cotor, se spala, se lasa la scurs.
Branza se freaca cu untul, sarea si piperul.
Se tapeteaza peretii ardeilor cu branza. In ardeiul rosu de introduce oul, iar in ceilalti cate un batonel de cabanos. Se umple cu branza, astfel incat sa nu ramana goluri, se da la rece pentru 2-3 ore. Se taie felii subtiri cu un cutit foarte ascutit, se asaza pe platou dupa imaginatie. Este un aperitiv gustos si foarte aspectuos.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii