Ingrediente
un ardei gras rosu, un ardei gras verde, un ardei gras galben, 1/2 kg branza de vaci, 1/2 pachet unt, un ou fiert, 2 bucati cabanos de dimensunea ardeilor, sare, piper
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
1 vot
Mod de preparare
Branza se freaca cu untul, sarea si piperul.
Se tapeteaza peretii ardeilor cu branza. In ardeiul rosu de introduce oul, iar in ceilalti cate un batonel de cabanos. Se umple cu branza, astfel incat sa nu ramana goluri, se da la rece pentru 2-3 ore. Se taie felii subtiri cu un cutit foarte ascutit, se asaza pe platou dupa imaginatie. Este un aperitiv gustos si foarte aspectuos.
valentina ionita (Chef de cuisine) , 30 aprilie 2009
Eu pregateam ardei si rosii umplute cu pasta de branza de vaci cu smantana,marar si chimen.Nu am folosit carnacior.Merita incercat.