autor:

Cely Snijec

» » Aperitive

Ardei umpluti cu branza

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 aprilie 2009

Ingrediente
un ardei gras rosu, un ardei gras verde, un ardei gras galben, 1/2 kg branza de vaci, 1/2 pachet unt, un ou fiert, 2 bucati cabanos de dimensunea ardeilor, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Ardeii se curata de cotor, se spala, se lasa la scurs.
Branza se freaca cu untul, sarea si piperul.
Se tapeteaza peretii ardeilor cu branza. In ardeiul rosu de introduce oul, iar in ceilalti cate un batonel de cabanos. Se umple cu branza, astfel incat sa nu ramana goluri, se da la rece pentru 2-3 ore. Se taie felii subtiri cu un cutit foarte ascutit, se asaza pe platou dupa imaginatie. Este un aperitiv gustos si foarte aspectuos.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti cu branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Ardei rosii, umpluti cu pasta de branza

Ardei rosii, umpluti cu pasta de branza

Se spala, taie in jumatati si se curata ardeii separat trecem la preparare pastei dupa cum urmeaza,

28 voturi    3 comentarii
25 min
Aperitive cu brinza
Ardei umpluti cu brânzã (Pimento com Dois Queijos)

Ardei umpluti cu brânzã (Pimento com Dois Queijos)

Acesti ardei sunt un aperitiv, dar i-am fãcut pt. o cinã vegetarianã, la care ii place poate pune

7 voturi    4 comentarii
35 min
Retete vegetariene

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 30 aprilie 2009

    Eu pregateam ardei si rosii umplute cu pasta de branza de vaci cu smantana,marar si chimen.Nu am folosit carnacior.Merita incercat.

  • lucica mihaila

    lucica mihaila (Chef de cuisine) , 20 aprilie 2009

    Imi place idea, nu am pregatit-o inca, dar trbuie sa fac un aperitiv frumos si gustos pentru sambata, cind voi aniversa ziua sotului. Nu are ce sa nu fie bun la ea, aspectul va face impresie - sunt convinsa.

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • un ardei gras rosu
  • un ardei gras verde
  • un ardei gras galben
  • 1/2 kg branza de vaci
  • 1/2 pachet unt
  • un ou fiert
  • 2 bucati cabanos de dimensunea ardeilor
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

valentina ionita (Chef de cuisine)

Eu pregateam ardei si rosii umplute cu pasta de branza de vaci cu smantana,marar si chimen.Nu am folosit carnacior.Merita incercat.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza

Pregatesti maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute, la

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Cornuri din aluat de cartofi Cornuri din aluat de cartofi

Se fierb cartofii pana cand sunt moi, se scurg de apa, apoi se pun in bol si se paseaza. Lasa-i sa se raceasca. Se adauga parmezanul

0 voturi    0 comentarii
35 min
Aluaturi si Foietaje
Rulada aperitiv cu branza si sunca de pui