autor:

Cely Snijec

» » Aperitive

Ardei umpluti cu branza

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 aprilie 2009

Ingrediente
un ardei gras rosu, un ardei gras verde, un ardei gras galben, 1/2 kg branza de vaci, 1/2 pachet unt, un ou fiert, 2 bucati cabanos de dimensunea ardeilor, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Ardeii se curata de cotor, se spala, se lasa la scurs.
Branza se freaca cu untul, sarea si piperul.
Se tapeteaza peretii ardeilor cu branza. In ardeiul rosu de introduce oul, iar in ceilalti cate un batonel de cabanos. Se umple cu branza, astfel incat sa nu ramana goluri, se da la rece pentru 2-3 ore. Se taie felii subtiri cu un cutit foarte ascutit, se asaza pe platou dupa imaginatie. Este un aperitiv gustos si foarte aspectuos.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti cu branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Ardei rosii, umpluti cu pasta de branza

Ardei rosii, umpluti cu pasta de branza

Se spala, taie in jumatati si se curata ardeii separat trecem la preparare pastei dupa cum urmeaza,

28 voturi    3 comentarii
25 min
Aperitive cu brinza
Ardei kapia umpluti cu crema de branza ,la cuptor

Ardei kapia umpluti cu crema de branza ,la cuptor

Spalam ardeii apoi ii crestam in lung ,de la cotor pana la varf..Indepartam semintele si nervurile. Intr-un

4 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 30 aprilie 2009

    Eu pregateam ardei si rosii umplute cu pasta de branza de vaci cu smantana,marar si chimen.Nu am folosit carnacior.Merita incercat.

  • lucica mihaila

    lucica mihaila (Chef de cuisine) , 20 aprilie 2009

    Imi place idea, nu am pregatit-o inca, dar trbuie sa fac un aperitiv frumos si gustos pentru sambata, cind voi aniversa ziua sotului. Nu are ce sa nu fie bun la ea, aspectul va face impresie - sunt convinsa.

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • un ardei gras rosu
  • un ardei gras verde
  • un ardei gras galben
  • 1/2 kg branza de vaci
  • 1/2 pachet unt
  • un ou fiert
  • 2 bucati cabanos de dimensunea ardeilor
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

67 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

valentina ionita (Chef de cuisine)

Eu pregateam ardei si rosii umplute cu pasta de branza de vaci cu smantana,marar si chimen.Nu am folosit carnacior.Merita incercat.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Pateuri cu branza sarata si vanata Pateuri cu branza sarata si vanata

Aluatul il scoatem de cu seara in frigider sa se dezghete. Umplutura- intr-un bol amestecam bine branzeturile, adaugam vanata si usturoiul

1 vot    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Pateuri cu branza vegana si masline verzi Pateuri cu branza vegana si masline verzi

Intai pregatim umplutura- dam pe razatoare branza si amestecam cu maslinele taiate si cu zaatar si amestecam bine. Intindem o foaie

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Foietaj cu rosii si branza