autor:

» » Aperitive

Ardei umpluti cu branza de capra

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 martie 2009

Ingrediente
1 ardei gras rosu, mare, taiat in doua pe lungime si fara seminte, 1 ardei gras verde, mare, taiat in doua pe lungime si fara seminte, 1 lingura ulei de masline, 1ceapa rosie, mare, tocata marunt, 5 catei de usturoi, toca ti, 1 conserva (540 g) fasole cannellini, scursa si spalata, 2 linguri pasta de rosii, 2 linguri seminte de susan, 1 1/2 lingurita pudra de cacao fara zahar, 1/2 lingurita oregano uscat, 1/2 lingurita scortisoara, 1/2 lingurita sare, 11/2 cani rosii taiate din conserva, 1/3 cana stafide, 85 g brânza moale de capra, sfarâmata

Dificultate: Medie Timp: 50 min

2 voturi

Mod de preparare

1 Într-un vas de gatit la aburi, se tin jumatatile de ardei cu partea taiata in jos, 10 minute sau pâna sunt crocante-fragede.
2 Într-o tigaie de teflon, se Încinge uleiul la foc mic. Se adauga ceapa si usturoiul si se calesc 5 minute sau pâna se rumeneste ceapa. Se masoara 1/4 cana din amestecul cu ceapa si se pune intr-un castron. Se adauga fasolea si pasta de rosii si se zdrobesc cu un aparat pentru facut cartofi piure sau cu o lingura.
3 În amestecul de ceapa ramas În tigaie se pun semintele de susan, pudra de cacao, oregano, scortisoara si sarea; se prajesc 1 minut. Se adauga rosiile taiate si stafidele; se pun la fiert. Când dau in clocot, se face focul mic, se acopera si se mai fierb 5 minute ca sa se amestece aromele. Se scot intr-un robot de bucatarie si se amesteca pâna se fac piure.
4 Se pune piureul Înapoi În tigaie si se adauga 1/3 cana cu apa. Se adauga ardeii tinuti la abur, cu partea taiata În sus. Se pune amestecul cu fasole in ardei; se acopera si se fierb 5 minute. Se pune putin sos peste fasole si se presara cu brânza; se acopera si se mai tin la foc 2 minute ca sa se topeasca brânza.
5 Pentru servit se pune putin sos pe fiecare farfurie, si se asaza deasupra o jumatate de ardei.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti cu branza de capra" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Tarta cu spanac,branza feta si bilute de mozzarella

Tarta cu spanac,branza feta si bilute de mozzarella

Spalam spanacul.si apoi il oparim in apa fiarta cu sare.Scurgem de apa , lasam sa se raceasca apoi

5 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive cu brinza
Bulete de cascaval la cuptor,aperitiv adaptat

Bulete de cascaval la cuptor,aperitiv adaptat

Buletele de cascaval la cuptor se fac conform retetei clasice,doar un pic mai mari ca dimensiune.Dupa

4 voturi    3 comentarii
2h
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Medie

Timp

50 min

2 voturi

Ingrediente

  • 1 ardei gras rosu
  • mare
  • taiat in doua pe lungime si fara seminte
  • 1 ardei gras verde
  • mare
  • taiat in doua pe lungime si fara seminte
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1ceapa rosie
  • mare
  • tocata marunt
  • 5 catei de usturoi
  • toca ti
  • 1 conserva (540 g) fasole cannellini
  • scursa si spalata
  • 2 linguri pasta de rosii
  • 2 linguri seminte de susan
  • 1 1/2 lingurita pudra de cacao fara zahar
  • 1/2 lingurita oregano uscat
  • 1/2 lingurita scortisoara
  • 1/2 lingurita sare
  • 11/2 cani rosii taiate din conserva
  • 1/3 cana stafide
  • 85 g brânza moale de capra
  • sfarâmata

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Retete

din Aperitive cu brinza

Porumb crocant cu topping de telemea Porumb crocant cu topping de telemea

Am uscat cu un prosop porumbul fiert și l-am așezat pe grill cca 3 minute, cât să devină puțin crocant. Am adăugat untul

1 vot    0 comentarii
10 min
Aperitive
Biscuiti cu parmezan Biscuiti cu parmezan

Framant untul cu faina, amestec cu mana, apoi adaug parmezanul, oregano, sarea, la final adaug si smantana. Amestec bine, invelesc apoi

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
mamaliga cu branza