Ardei umpluti cu branza de capra

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 ardei gras rosu, mare, taiat in doua pe lungime si fara seminte
  • 1 ardei gras verde, mare, taiat in doua pe lungime si fara seminte
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1ceapa rosie, mare, tocata marunt
  • 5 catei de usturoi, toca ti
  • 1 conserva (540 g) fasole cannellini, scursa si spalata
  • 2 linguri pasta de rosii
  • 2 linguri seminte de susan
  • 1 1/2 lingurita pudra de cacao fara zahar
  • 1/2 lingurita oregano uscat
  • 1/2 lingurita scortisoara
  • 1/2 lingurita sare
  • 11/2 cani rosii taiate din conserva
  • 1/3 cana stafide
  • 85 g brânza moale de capra, sfarâmata

Mod de preparare

1 Într-un vas de gatit la aburi, se tin jumatatile de ardei cu partea taiata in jos, 10 minute sau pâna sunt crocante-fragede.

2 Într-o tigaie de teflon, se Încinge uleiul la foc mic. Se adauga ceapa si usturoiul si se calesc 5 minute sau pâna se rumeneste ceapa. Se masoara 1/4 cana din amestecul cu ceapa si se pune intr-un castron. Se adauga fasolea si pasta de rosii si se zdrobesc cu un aparat pentru facut cartofi piure sau cu o lingura.

3 În amestecul de ceapa ramas În tigaie se pun semintele de susan, pudra de cacao, oregano, scortisoara si sarea; se prajesc 1 minut. Se adauga rosiile taiate si stafidele; se pun la fiert. Când dau in clocot, se face focul mic, se acopera si se mai fierb 5 minute ca sa se amestece aromele. Se scot intr-un robot de bucatarie si se amesteca pâna se fac piure.

4 Se pune piureul Înapoi În tigaie si se adauga 1/3 cana cu apa. Se adauga ardeii tinuti la abur, cu partea taiata În sus. Se pune amestecul cu fasole in ardei; se acopera si se fierb 5 minute. Se pune putin sos peste fasole si se presara cu brânza; se acopera si se mai tin la foc 2 minute ca sa se topeasca brânza.

5 Pentru servit se pune putin sos pe fiecare farfurie, si se asaza deasupra o jumatate de ardei.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise