autor:

Fara foto

» » Aperitive

Ardei umpluti cu branza de capra

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 martie 2009

Ingrediente
1 ardei gras rosu, mare, taiat in doua pe lungime si fara seminte, 1 ardei gras verde, mare, taiat in doua pe lungime si fara seminte, 1 lingura ulei de masline, 1ceapa rosie, mare, tocata marunt, 5 catei de usturoi, toca ti, 1 conserva (540 g) fasole cannellini, scursa si spalata, 2 linguri pasta de rosii, 2 linguri seminte de susan, 1 1/2 lingurita pudra de cacao fara zahar, 1/2 lingurita oregano uscat, 1/2 lingurita scortisoara, 1/2 lingurita sare, 11/2 cani rosii taiate din conserva, 1/3 cana stafide, 85 g brânza moale de capra, sfarâmata

Dificultate: Medie Timp: 50 min

2 voturi

Mod de preparare

1 Într-un vas de gatit la aburi, se tin jumatatile de ardei cu partea taiata in jos, 10 minute sau pâna sunt crocante-fragede.
2 Într-o tigaie de teflon, se Încinge uleiul la foc mic. Se adauga ceapa si usturoiul si se calesc 5 minute sau pâna se rumeneste ceapa. Se masoara 1/4 cana din amestecul cu ceapa si se pune intr-un castron. Se adauga fasolea si pasta de rosii si se zdrobesc cu un aparat pentru facut cartofi piure sau cu o lingura.
3 În amestecul de ceapa ramas În tigaie se pun semintele de susan, pudra de cacao, oregano, scortisoara si sarea; se prajesc 1 minut. Se adauga rosiile taiate si stafidele; se pun la fiert. Când dau in clocot, se face focul mic, se acopera si se mai fierb 5 minute ca sa se amestece aromele. Se scot intr-un robot de bucatarie si se amesteca pâna se fac piure.
4 Se pune piureul Înapoi În tigaie si se adauga 1/3 cana cu apa. Se adauga ardeii tinuti la abur, cu partea taiata În sus. Se pune amestecul cu fasole in ardei; se acopera si se fierb 5 minute. Se pune putin sos peste fasole si se presara cu brânza; se acopera si se mai tin la foc 2 minute ca sa se topeasca brânza.
5 Pentru servit se pune putin sos pe fiecare farfurie, si se asaza deasupra o jumatate de ardei.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti cu branza de capra" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Crochete de cartofi cu salata de sfecla rosie

Crochete de cartofi cu salata de sfecla rosie

Sfecla se spala bine si se fierbe sau se coace in cuptor. Cartofii spalati se pun la fiert in apa

25 voturi    14 comentarii
45 min
Aperitive cu brinza
Mingiute de orez cu cascaval

Mingiute de orez cu cascaval

Fierbeti laptele,adaugati sare si orezul,fierbeti timp de 15 minute fara a-l amesteca. Adaugati

3 voturi    8 comentarii
20 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L White

- 15 %
299.99 lei
254.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

50 min

2 voturi

Ingrediente

  • 1 ardei gras rosu
  • mare
  • taiat in doua pe lungime si fara seminte
  • 1 ardei gras verde
  • mare
  • taiat in doua pe lungime si fara seminte
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1ceapa rosie
  • mare
  • tocata marunt
  • 5 catei de usturoi
  • toca ti
  • 1 conserva (540 g) fasole cannellini
  • scursa si spalata
  • 2 linguri pasta de rosii
  • 2 linguri seminte de susan
  • 1 1/2 lingurita pudra de cacao fara zahar
  • 1/2 lingurita oregano uscat
  • 1/2 lingurita scortisoara
  • 1/2 lingurita sare
  • 11/2 cani rosii taiate din conserva
  • 1/3 cana stafide
  • 85 g brânza moale de capra
  • sfarâmata

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Pateuri cu branza vegana si masline verzi Pateuri cu branza vegana si masline verzi

Intai pregatim umplutura- dam pe razatoare branza si amestecam cu maslinele taiate si cu zaatar si amestecam bine. Intindem o foaie

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Batoane de porumb cu branza Batoane de porumb cu branza

Se strecoara porumbul si se amesteca cu ouale, uleiul, branza si restul ingredientelor in afara de pesmet. Se amesteca bine pana se

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive cu brinza
saratele