autor:

Cialma Alexandru Raul

» » Aperitive

Ardei umpluti cu branza de vaci

Autor: Cialma Alexandru Raul (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 01 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cialma Alexandru Raul (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 01 iunie 2008

Ingrediente
6 ardei grasi sau kapia, 300 g branza de vaci, 150 g smantana, 1 legatura marar verde, sare, vateva masline.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Ardeii bine spalati si curatati de codite si seminte se umple cu o pasta formata din branza,smantana,sare si mararul tocat marunt bine amestecate.Ardeii umpluti astfel se aseaza pe un platou,se dau la rece cateva ore,apoi se taie felii rotunde de circa 1 cm grosime,se decoreaza cu marar si masline.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti cu branza de vaci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Ardei kapia umpluti cu branza de vaci si mascarpone

Ardei kapia umpluti cu branza de vaci si mascarpone

Incalziti cuptorul la 180C. Faceti o mica incizie in fiecare ardei kapia, de la coada spre varf,

2 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Retete vegetariene
“Labaneh” cu chili-“Labaneh harra”

“Labaneh” cu chili-“Labaneh harra”

Se incalzeste laptele la foc mic pana fierbe; se lasa sa se raceasca , dar nu de tot, sa fie doar

2 voturi    0 comentarii
48h
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 03 iulie 2009

    Rapid,gustos si sanatos...

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • 6 ardei grasi sau kapia
  • 300 g branza de vaci
  • 150 g smantana
  • 1 legatura marar verde
  • sare
  • vateva masline.

Raporteaza reteta

valentina ionita

valentina ionita (Chef de cuisine)

Rapid,gustos si sanatos...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Mamaliga cu branza (in straturi) Mamaliga cu branza (in straturi)

Acest preparat se serveste foarte des in zona Ardealului, mai ales la tara. In timpul vacantelor petrecute la tara, nu exista saptamana

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Aperitive reci Aperitive reci

Chiftelute: Se amesteca carnea tocata cu ouale, painea inmuiata si stoarsa bine, ceapa data pe razatoare, restul condimentelor si usturoiul

52 voturi    32 comentarii
1h
Aperitive
Quiche Lorraine cu ardei