autor:

Cialma Alexandru Raul

» » Aperitive

Ardei umpluti cu branza de vaci

Autor: Cialma Alexandru Raul (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 01 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cialma Alexandru Raul (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 01 iunie 2008

Ingrediente
6 ardei grasi sau kapia, 300 g branza de vaci, 150 g smantana, 1 legatura marar verde, sare, vateva masline.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Ardeii bine spalati si curatati de codite si seminte se umple cu o pasta formata din branza,smantana,sare si mararul tocat marunt bine amestecate.Ardeii umpluti astfel se aseaza pe un platou,se dau la rece cateva ore,apoi se taie felii rotunde de circa 1 cm grosime,se decoreaza cu marar si masline.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti cu branza de vaci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Ardei kapia umpluti cu branza de vaci si mascarpone

Ardei kapia umpluti cu branza de vaci si mascarpone

Incalziti cuptorul la 180C. Faceti o mica incizie in fiecare ardei kapia, de la coada spre varf,

2 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Retete vegetariene
Tarta cu spanac,branza feta si bilute de mozzarella

Tarta cu spanac,branza feta si bilute de mozzarella

Spalam spanacul.si apoi il oparim in apa fiarta cu sare.Scurgem de apa , lasam sa se raceasca apoi

5 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 03 iulie 2009

    Rapid,gustos si sanatos...

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • 6 ardei grasi sau kapia
  • 300 g branza de vaci
  • 150 g smantana
  • 1 legatura marar verde
  • sare
  • vateva masline.

Raporteaza reteta

valentina ionita

valentina ionita (Chef de cuisine)

Rapid,gustos si sanatos...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Porumb crocant cu topping de telemea Porumb crocant cu topping de telemea

Am uscat cu un prosop porumbul fiert și l-am așezat pe grill cca 3 minute, cât să devină puțin crocant. Am adăugat untul

1 vot    0 comentarii
10 min
Aperitive
Biscuiti cu parmezan Biscuiti cu parmezan

Framant untul cu faina, amestec cu mana, apoi adaug parmezanul, oregano, sarea, la final adaug si smantana. Amestec bine, invelesc apoi

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Bulgari de branza