autor:

zana b.

» » Retete vegetariene

Ardei umpluti cu ciuperci

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 iunie 2009

Ingrediente
4 ardei mari,400g ciuperci, margarina,sos de rosii,1 ceasca orez,50ml ulei,2 cepe,

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

0 voturi

Mod de preparare

Ardeii se spala si se curata de seminte.Orezul se fierbe pe jumatate.Ciupercile se taie marunt si se fierb inabusit.Se amesteca intr-un bol ceapa tocata fin,ciupercile ,orezul,patrunjelul,sarea si piperul.Se umplu ardeii si se pun in tava.Deasupra se toarna margarina topita , uleiul si sosul de rosii .Se dau ardeii la cuptor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Ardei umpluti cu ciuperci

Ardei umpluti cu ciuperci

Ardeii se curata de cotoare si se scutura semintele. Se spala bine ciupercile, se scurg si se toaca

28 voturi    13 comentarii
1h 40 min
Retete vegetariene
Ardei umpluti cu ciuperci si dovleac

Ardei umpluti cu ciuperci si dovleac

Taiem dovleacul in cubulete mici. Pregatim aragazul si o tigaie in care punem 2 linguri cu ulei

2 voturi    0 comentarii
35 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

0 voturi

Ingrediente

  • 4 ardei mari,400g ciuperci, margarina,sos de rosii,1 ceasca orez,50ml ulei,2 cepe,

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Sarmale de post Sarmale de post

Ingrediente compozitie: Nuca si caju-ul se rup grosier si se pun la hidratat de dimineata sau cu cel putin o ora inainte de a incepe

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Vinete cu gust de toamna si ifos de imam bayildi Vinete cu gust de toamna si ifos de imam bayildi

Imam bayildi are origini turcesti, dar este astazi un aperitiv intalnit nu numai in zona Turciei, ci si in intregul Orient Mijlociu

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Supa de rosii fara foc