Se curata ardeii de seminte si se spala, se spala ciupercile, se curata dovlecelul, se toaca marunt ciupercile, se rade dovlecelul,se adauga ceapa tocata fin,se pune sare ,piper si chilli dupa gust,se umplu ardeii cu ciupercile amestecate cu dovlecel si ceapa,se pun intr-o cratita la cuptor in sos de rosii cam 500 ml,se da la foc mijlociu jumatate de ora,se pun cateii de usturoi curatati se mai lasa un sfert de ora,daca e cazul si in functie de gust se mai pune un pahar de suc de rosii,se orneaza dupa gust cu patrunjel sau marar tocat fin,se serveste cu iaurt.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii