autor:

Anonim

» » Aperitive

Ardei umpluti cu legume asortate

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 august 2008

Ingrediente
orez, rosii, ceapa verde, mere, stafide, ardei grasi,fistic,sare,piper,

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se fierbe orezul , se amesteca rosiile, ceapa verde, stafidele, merele si fisticul cu sare si piper. Se omogenizeaza acest amestec, apoi se incorporeaza si orezul. Cu aceasta compozitie se umplu jumatatile de ardei, care se coc la cuptor 30 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti cu legume asortate" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Salata de vinete

Salata de vinete

Vinetele se coc pe o tabla de fier sau intr-o tava in cuptorul incins.Dupa ce s-au copt se pun intr-un

6 voturi    14 comentarii
1h 40 min
Aperitive
Hexagone cu ciuperci

Hexagone cu ciuperci

Din alautul de foietaj se scot hexagoane groase si in ele se face in mjloc cu o forma mai mica un

12 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • orez
  • rosii
  • ceapa verde
  • mere
  • stafide
  • ardei grasi,fistic,sare,piper,

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Cea de-a VII-a intilnirea a "Gustoaselor" la Bran-Predelut 15-17 iulie 2015 - Prima parte